Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Parel van 's-Hertogebosch”
Beoordeling van Het Bossche Broek

Het Bossche Broek
Geclassificeerd als nr. 4 van 41 dingen om te doen in Den Bosch
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
31 mei 2018 beoordeeld

Veel toeristen komen voor de musea, de bootjes van de Binnendieze, de Sint Jan en de Bossche Bollen van Jan de Groot, maar een bezoek en wandeling door de Bossche Broek is gewoon de moeite waard. Eerst lekker wandelen over de vestingwallen en daarna genieten van alle mooie natuur in de Bossche Broek.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Wiesd3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
Filteren

16 - 20 van 108 beoordelingen

26 mei 2018 beoordeeld

Met skyline van Den Bosch aan de horizon wandelen door een prachtig natuurgebied. Watervogels en bijzondere vegetatie. Een aanrader, daarna den Bosch bezoeken.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank frankbN2120GD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2018 beoordeeld

Dit stukje natuur is heel dichtbij de stad, maar je waant je op een andere plek. Mooie paden om te wandelen en fietsen en er zijn altijd wel andere mensen waardoor je ook als vrouw alleen hier goed kunt wandelen. Op de terugweg heb je prachtig uitzicht op de Sint Jan.

Datum van activiteit: april 2018
2  Bedank deckers2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2018 beoordeeld

Uniek stukje natuur op een steenworp van de stad. Zo rond zonsondergang (zonsopgang heb ik nog niet meegemaakt...)zijn er zelf regelmatig reeën te aanschouwen. Minpunt is wel de foeilelijke toekan in de verte,

Datum van activiteit: april 2017
1  Bedank chriskorsten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
31 januari 2018 beoordeeld

Vanuit de binnenstad is het 10 minuten lopen naar de vrije natuur. Autoluwe omgeving met water, weides, bosschages. en als je achterom kijkt een prachtig panoramagezicht op de wallen en gebouwen van het oude Den Bosch. Als je door loopt kom je bij de Pettelaarse Plas, een zwemgelegenheid in de openlucht, als het weer goed is natuurlijk.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Fred B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Het Bossche Broek bekeken, bekeken ook

 

In Het Bossche Broek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding