Geachte Traveler02813447663,
Als eerst dank voor het invullen van onze Tripadvisor review.
Wij waarderen het ontzettend als gasten hun ervaringen met ons delen, hier kunnen wij namelijk zelf op verder boorduren.
Voor u was dit een wat mindere ervaring, ik snap ontzettend goed dat u gebruik wilde maken van Current onze Rooftop Bar.
Een geweldige plek om te zitten en als je 's-Hertogenbosch bezoekt ook een must! om naar toe te gaan.
Helaas waren wij volzet bij Current Bar op de door u genoemde avond en draaien we 'savonds enkel binnen in de huidige periode. Momenteel is reserveren bij de bar niet mogelijk, wat er dus voor kan zorgen dat er geen plek is. Ik begrijp dat dit door u als uiterst vervelend kan worden ervaren.
Ik kan u zeker aanraden de volgende keer een reservering te maken bij Current Restaurant bij ons op de rooftop.
Dit is gelegen naast de Bar en heeft hetzelfde uitzicht enkel dan samen met fantastische gerechten die wij hier op de kaart hebben staan.
Current Restaurant is momenteel donderdag, vrijdag, zaterdag geopend en hier zal in de toekomst wellicht nog een 4e dag aan worden toegevoegd.
Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen.
Jorrick Bollen
Guest Experience Manager