Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
US$ 140
Aanbieding bekijken
TributePortfolio
US$ 141
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 140
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 149
Hotels.comUS$ 149
TravelocityUS$ 149
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (69)
Beoordelingen filteren
69 resultaten
Waardering van reizigers
49
10
2
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
10
2
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 69 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2022 via mobiele applicatie

Prachtig hotel. Erg mooi. Zelfs personeel is mooi en super vriendelijk. Geweldig ontbijt ook.
In parkeergarage Paleismuseum kan je je auto laden. Is wel 10 min lopen even. Er is een garage ook om de hoek.

Hotel is net open. Stille kamer en goede bedden

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Navigator18832286007
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2022 via mobiele applicatie

Aanrader fijn vriendelijk personeel alles is heel schoon en uitstekende bedden de suite heeft een grote flatscreen en wat ook makkelijk is een strijkplank met strijkijzer ik verblijf meerdere dagen en kom zeker terug

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Glennw2204
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juli 2022

Wat een fijne beleving van een zeer net en modern hotel. Kamers waren van alle gemakken voorzien, de regendouche was heerlijk. De service was ook zoals je dat mag verwachten van een Een hele mooie ervaring, we komen er zeker nog terug.

Datum van verblijf: juli 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Stijnv310
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel aan de rand van het centrum. Prachtige moderne kamers en hal, luxe badkamer, zeer schoon en heerlijk ontbijtbuffet. Als je parkeert in garage Paleiskwartier kun je het best zo ver mogelijk doorrijden van het station af dan sta je bijna naast het hotel. Een minpunt was dat we bij inchecken gelijk een borg moesten betalen van 50 (creditcard) of 100 euro(bij pinnen). Dat stond nergens vermeld en vond ik erg veel. Toen ik vroeg waarom, zou dat zijn om plunderen van de mini bar te voorkomen. De minibar in de kamer was echter leeg. Beetje vreemde gang van zaken.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 495marjoriew
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Samen met mijn dochter van 9 jaar een heerlijke overnachting gehad. Topkamer met prachtig uitzicht, fantastisch bed en douche. Vriendelijk personeel, heerlijk gedineerd en ontbeten. Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Margot E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken