Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 128
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 134
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 121
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 128
Hotels.comUS$ 134
ZenHotels.comUS$ 135
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (604)
Beoordelingen filteren
604 resultaten
Waardering van reizigers
260
253
74
12
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
260
253
74
12
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 604 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2021

zeer vriendelijk en behulpzaam ondanks dat er weinig personeel beschikbaar was duidelijk een gevolg van de corona maar er werd altijd snel en vriendelijk gereageerd op wensen of vragenDit hotel komt zeker voor een zeker een herhaling weer in aanmerking

Kamertip: goed uitzicht over het marktplein met een ruime kamer
Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2021 via mobiele applicatie

Prettig hotel.
Zeer vriendelijk personeel.
Perfecte ligging.
Heerlijk ontbijt.
Perfecte ligging op de markt.
Ook prettig dat er een eigen parkeergarage is
Ideaal om Bossche bollen te bestellen bij het hotel.
Dan hoef je tenminste niet in de wachtrij te staan.
Top weekend gehad

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank J6980KNfrankm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2021

Onze ruime kamer was goed ingericht met de nodige voorzieningen . Het bed lag heerlijk en de toilet was separaat van de badkamer. Ook deze was compleet, hoewel ik liever een losse douche gebruik dan douchen in bad.
Het ontbijt was goed geregeld met starttijden, dit voorkomt overvolle ruimte en lange wachtrijen.
Als verbeterpunt noem ik het tapijt in de kamer, dat is lastig hygiënisch te houden.
Het was mijn tweede bezoek aan dit hotel, zeker niet het laatste.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank janinebs2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2021 via mobiele applicatie

In een woord geweldig! Wat een service en wat voelde wij ons speciaal. Alles tot in de kleine details geregeld. Vanaf het moment dat wij over de drempel kwamen was het zo ontspannen voor ons, niets was teveel alles werd enthousiast geregeld. Echt een aanrader !!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 915rudyh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juli 2021 via mobiele applicatie

Mooie ligging maar verouderd hotel.
Het is een onoverzichtelijk hotel met verouderde kamers, gangen en ontbijtruimte. De bediening is zeer vriendelijk. De ligging is ideaal maar qua uitstraling valt er veel te vernieuwen. Het ontbijt was goed maar wederom voelt ook hier alles wat oubollig aan.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank X5750GFmelanieh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Karin Rademaker, General Manager van Golden Tulip Hotel Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2021

Veel dank voor de mooie review score betreffende het verblijf in Golden Tulip Hotel Central ’s-Hertogenbosch. We waarderen het echt enorm als gasten de moeite nemen ons feedback te geven zodat we onze service naar een nóg hoger level kunnen tillen, dat zijn bij ons geen loze beloftes. Als reactie op de opmerking over de verouderde kamers, we zijn bezig om een hoop te vernieuwen aan ons hotel zonder de rijke historie en charme van ons historische hotel teniet te doen. Een hoop kamers zijn derhalve onlangs gerenoveerd, helaas zijn op dit moment nog niet alle kamers gerenoveerd. We adviseren de volgende keer vooraf bij ons te reserveren en uw voorkeur op te geven, dan zullen wij ons uiterste best doen om u een gerenoveerde kamer te geven. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken