eDreamsUS$ 161
Agoda.comUS$ 160
Vio.comUS$ 160
Beoordeeld op 30 oktober 2019 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel. Leuke kamer, zeer apart ingericht. Goede badkamer met een lekkerste inloopdouche. Goed bed. Het was maar voor een nachtje en dat was maar goed ook want je kon geen spullen kwijt in je kamer. Elke kamer schijnt anders te zijn. De kroonluchters zijn niet te tellen. Zeer goed ontbijt. Je kunt uit vier varianten kiezen, maar je kunt ook van alles mixen. Dus geen lopend buffet, maar een goed gevuld bord voor je op tafel. Lekkere verse jus, wat wil je nog meer. Zeker de moeite van het proberen waard.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 11 oktober 2019

Eerst wilde ik geen review schrijven. Het personeel doet zo ongelofelijk hun best, dat ik het sneu voor ze vond. In de plaats van een review, heb ik dan een mail geschreven, die ik afsloot met de hoop op antwoord.
5 dagen later heb ik nog niets gehoord, terwijl een eenvoudig '' excuses, wij houden uw opmerkingen in gedachten bij verbeteringen' voor mij voldoende was geweest.
Dus, toch maar een review. Ik kopieer mijn mail voor jullie. Hou in gedachten dat de info hieronder enkel mijn eigen ervaringen zijn, en dat ik niets heb vermeld over andere gasten die ik boos zag weglopen of ruzie zag maken aan de receptie, omdat ik daar het fijne niet van weet.

'Beste,
We hebben net twee nachten in uw hotel doorgebracht. Alhoewel het een prachtig hotel is met bijzonder sympathiek personeel, wil ik toch graag enkele verbeterpunten doorgeven, die voor ons het verschil maken tussen wel of niet terugkomen.

-Bij aankomst kregen we de sleutel van een kamer die reeds bezet was. Een grote inbreuk op de privacy van de persoon in die kamer.
-We hadden een twee persoonskamer, 306, en een eenpersoonskamer, 303. 306 een deluxe tweepersoonskamer noemen gaat te ver. Hij was te krap voor twee om samen in de kamer te kunnen rondlopen. Ook de badkamer was erg krap, zelfs voor die ene persoon die erin paste.
-in 303 stond geen koffie-of thee, in deze tijd kan dat echt niet meer voor de prijscategorie van dit hotel.
-in 306 stond een nespresso apparaat, koffie en thee. Geen waterkoker. Dat de eigenaar later opmerkte dat er warm water uit de nespressomachine kon gehaald worden voor de thee, vond ik ronduit beledigend. Het water is dan niet heet genoeg voor thee plus het smaakt naar koffie.
-Bij de incheck heeft iemand heel nauwkeurig onze ontbijtwensen doorgegeven. Vegetarisch, geen brood. De ochtend zelf is het nog een keer extra doorgeven aan de keuken. Vegetarisch, geen brood. We kregen worst, worstenbroodjes en brood. Het duurde in totaal anderhalf uur om te kunnen ontbijten. Denk eens aan de mogelijke gevolgen bij een allergische reactie!
-Er was geen enkele vegetarische optie voor het diner. We hebben dus buiten de deur gedineerd.
-De eerste ochtend kwam er geen heet water uit de douche.
-Als er niet geinvesteerd wordt in H3 ruiten, mogen er op zijn minst oordopjes worden verstrekt. Geen van ons drie heeft kunnen slapen door de herrie.
-voor een jazz bar, wordt er weinig jazz gedraaid en ook de keuze aan gedestileerd was teleurstellend. Een mooiere selectie aan kwaliteitswhisky is een optie.

Om te eindigen met een positieve noot wil ik nogmaals vermelden dat het personeel erg vriendelijk was en de inrichting van het hotel prachtig.

Hopend op antwoord,'

Tot dusver mijn e-mail.

Bij navraag waarom er enkel standaardopties zijn voor eten, bleek dat er enkel Chinezen in de keuken staan, waar enkel de Chinese eigenaar, niet altijd aanwezig, mee kan communiceren. Het Nederlandse personeel geeft dan optie A, B of C door, meer kan niet. Hoe is het mogelijk.......stel dat je een pinda allergie oid hebt...

Het blijft een bloedmooi hotel, maar het heeft absoluut een goede hotelmanager nodig.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 25 september 2019 via mobiele applicatie

Prachtig nieuw hotel in hartje Den Bosch

De kamers van het hotel zijn prachtig en praktisch ingericht. De bedden slapen heerlijk en ook het sanitair is prima.

De beloofde rolstoeltoegankelijkheid bleek in de praktijk enorm tegen te vallen. De hellingplank is te smal en daarna moet je alsnog een opstapje op om de lift in te kunnen. We hebben tips achtergelaten om dit snel te verbeteren.

Aan vriendelijkheid van het personeel geen gebrek, al kom je dezelfde mensen in verschillende functies tegen, wat een beetje goedkoop aandoet. Ze zijn vollop op zoek naar personeel.

Voor het ontbijt heb je maar keuze uit vier menu's, er is geen buffet. Het smaakte prima, maar wij hadden geen zin in vier keer ongeveer hetzelfde, dus we zijn ergens in de buurt gaan ontbijten. Het was koud in het restaurant (en ook in de gangen trouwens).

De lift haperde en op een bepaald moment viel deze zelfs helemaal uit met mij er in.

Wij hebben er op zich een prima verblijf gehad, alles is lekker dichtbij en als je iets nodig hebt wordt het absoluut geregeld. Bij vertrek een uitgebreid gesprek gehad met de manager, aangezien ze nog vollop aan het opstarten zijn. Er werd ons voor het ongemak een kleine compensatie aangeboden en beterschap beloofd. Er werd heel professioneel omgegaan met onze bemerkingen. Nu hopen dat het ook echt verbeterd, want het zou oprecht zonde zijn van het prachtige werk in dit mooie pand als dit mis zou gaan!

Beoordeeld op 23 september 2019

Dit Hotel in het centrum is nieuw en zeer bijzonder ingericht, Dat is echt eens wat anders. Zeer verzorgt, vriendelijk onthaal. De inrichting is echt iets speciaal, best leuk.
Enig klein nadeel is de lawaaireige Week End activiteit daar het Hotel gelegen is in de uitgaansbuurt. Maar de ligging is perfect om de stad te verkennen. Openbare parking, betalend, is op 500 m.

Kamertip: neem een kamer aan de achterzijde
Beoordeeld op 21 september 2019 via mobiele applicatie

Nu meerdere keren in dit nieuwe hotel verbleven. Service van personeel is super. Kamers zeer schoon en inrichting zeer verassend en de moeite waard om een keer in te slapen. Heerlijke bedden. Kom zeker nog eens terug!

Reistype: Reisde alleen