TravelocityUS$ 81
Vio.comUS$ 84
Beoordeeld op 28 augustus 2022 via mobiele applicatie

Leuke plek bij station en leuke kamer, netjes ook verder. Maar erg krap (1p tegelijk in badkamer, schuin lopen langs bed). En: geen faciliteiten, geen personeel/incheck via ipad, geen ontbijt. Dat kan, maar dan vinden wij 160 euro wel erg veel.

Beoordeeld op 21 augustus 2022 via mobiele applicatie

Super jammer dat er geen vaste airco is. Nu staat er losse die dan uit het raam moet. Daarom met raam open geslapen. Vannacht vechtpartij op straat en het leek in onze kamer. Erg jammer want de locatie is perfect. Inchecken ging goed. Zeep in de badkamer op…

Kamertip: Verwacht een kleine kamer en kleine badkamer. Het is meer een hostel.
Beoordeeld op 21 augustus 2022

Basic maar mooie kamer alles wat je nodig hebt en op een top locatie. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt
Incheck ging niet helemaal vlekkeloos maar was snel geregeld. Zeker een aanrader wij komen zeker een keer terug

Beoordeeld op 14 augustus 2022

De kamer was een vrij gemiddelde hotelkamer met een tweepersoonsbed, douch en twee stoelen met tafeltje. De aankleding was origineel met een heel verhaal over de kleur groen. Check-in is via een computer in het halletje en het hotel functioneert verder zonder personeel (enkel schoonmakers).

De ramen werden verschrikkelijk heet in de zon waardoor de kamer ook enorm warm was. Het hotel had een kleine mobiele airconditioning-unit in de kamer gezet ter compensatie. Maar ondanks dat die de hele dag en nacht tegen de groeiend hete ramen heeft gevochten kan je je afvragen hoe gewenst (en milieuvriendelijk) deze oplossing is.

Geen ontbijt bij het hotel maar het lokale koffiehuisje onder het hotel had een uitstekend ontbijt voor minimaal €12,50pp!

Beoordeeld op 11 augustus 2022 via mobiele applicatie

De kamer zelf was prima, de badkamer was ruim en alles was schoon. De locatie was goed en voor de locatie was er vrij weinig geluidsoverlast.
Echter hadden wij geen toegangscode gekregen om binnen te komen toen wij aankwamen.
De kosten voor het verblijf waren al afgeschreven van de creditcard, terwijl er was aangegeven dat we op locatie zouden betalen en de creditcard alleen ter garantie was.
Daarnaast was het veel te warm in de kamer. Er was wel een mobiele airco, maar dat heeft helaas niet geholpen. Het was 30 graden in de kamer toen wij wilden slapen.
Doordat er geen personeel in het hotel was, konden de andere hotelgasten ook hun gang gaan. Er werd snachts constant met de deuren gegooid en er werd heel veel geschreeuwd.