Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten drama”
Beoordeling van Cafe Vulling

Cafe Vulling
Geclassificeerd als nr. 164 van 382 Restaurants in Breda
Keukens: Café
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Drinken is ok, niet alle bieren van de tap. Eten bestellen is drama; bonnetje kwijt, nogmaals vragen, weer pas 15 min later eten en koud. En uiteindelijk klopte bestelling nog niet ... hou je dan bij je concept en zet geen eten op de kaart. Jammer

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Erika_Huizen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 34 beoordelingen

14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen bediening, dat is bekend...
Echter de broodjes nemen
een uur in beslag en dan dan klopt de bestelling nog niet.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AFTA16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2019 beoordeeld

Voor alle speciaalbieren het goede glas + Catan

Tripel brugge
Tripel d'anvers
Tripel karmeliet
Leffe blond

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Jasper M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2018 beoordeeld

Een cafe zonder bediening een goede formule, want de drankjes zijn er goedkoper dan elders. Mooi groot terras waar het heerlijk toeven is. Je haalt je drankjes zelf aan de bar.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jandY957LY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld

Je drankjes moet je zelf halen aan de bar en dat scheelt in de prijzen. Boven kan je biljarten en voor terras bezoekers is er buiten genoeg plaats en dat op de grote markt van Breda met uitkijk op de Grote Kerk.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Martijn H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Vulling bekeken, bekeken ook

 
Breda, Noord-Brabant
Breda, Noord-Brabant
 

In Cafe Vulling geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding