Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Service 👎🏻”
Beoordeling van Cafe Vulling

Cafe Vulling
Geclassificeerd als nr. 164 van 382 Restaurants in Breda
Keukens: Café
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Geen bediening, dat is bekend...
Echter de broodjes nemen
een uur in beslag en dan dan klopt de bestelling nog niet.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AFTA16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 34 beoordelingen

26 juli 2019 beoordeeld

Voor alle speciaalbieren het goede glas + Catan

Tripel brugge
Tripel d'anvers
Tripel karmeliet
Leffe blond

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Jasper M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2018 beoordeeld

Een cafe zonder bediening een goede formule, want de drankjes zijn er goedkoper dan elders. Mooi groot terras waar het heerlijk toeven is. Je haalt je drankjes zelf aan de bar.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jandY957LY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2018 beoordeeld

Je drankjes moet je zelf halen aan de bar en dat scheelt in de prijzen. Boven kan je biljarten en voor terras bezoekers is er buiten genoeg plaats en dat op de grote markt van Breda met uitkijk op de Grote Kerk.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Martijn H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit café staat op de markt in hartje Breda,giga terras aan de voorzijde met gezellige zitjes en parasols,geen bediening en vandaar de lage prijzen van drankjes!als je koffie of thee wil krijg je de tweede gratis!aan de bar staat altijd vriendelijk en vlot personeel!leuke optie voor een fijn cafeetje ook lekkere snacks of taartjes!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Esperanza2060
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Vulling bekeken, bekeken ook

 
Breda, Noord-Brabant
Breda, Noord-Brabant
 

In Cafe Vulling geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding