Prestigia.com
StayForLong
eDreams
Beoordeeld op 4 juli 2020

ik begrijp dat er corona regels moeten genomen worden , maar men mag zelf buiten niet op patio zitten , terwijl de zusters en personeel dit wel mogen,
ofwel gelden regels voor iedereen of wel voor niemand, staat zogezegd vooraan terras maar dit zijn 2 tafeltjes tegen een muur geschoven zonder stoelen , in de kamer naast ons stond de overschot van ontbijt nog buiten en tegen de volgende dag stond dit er nog, fruit ed .... badkamer stond reeds gebruikt tube douchegel proper vind ik dit niet,
personeel was vriendelijk maar is ook het enigste dat gezegd kan worden

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 14 maart 2020

Slechts 1 nacht verbleven maar wel de moeite waard, je kan er lekker eten tussen de middag, zeer vriendelijk personeel ,de kamers zijn ook goed met alles er op en er aan . Echt een aanrader....TOP komen zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2020
Receptie Team, Gastenservice/Front Office van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2020

Beste Michel, hartelijk dank voor uw fijne feedback en score. Dit maakt onze dag helemaal goed! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met gastvrije groeten,

Beoordeeld op 3 februari 2020 via mobiele applicatie

Verbleef 1 nacht in dit hotel samen met vriendinnen!
Bij vroege aankomst was alles al gereeds en mochten we meteen de kamers op! Super netes allemaal het ziet er top uit!
Eerste blik was een open douche vaak is het dan wat koud als je geen deurtje of gordijn in de badkamer hebt! Maar dit was totaal niet het geval de temperatuur van de douche was super!

Na 20.00 uur moet je aanbellen, maar ook dit is geen probleem je hoeft niet lang te wachten voordat de deur wordt opengedaan!

Bedden sliepen heerlijk!
Ontbijt was netjes genoeg keuze!

Hotel licht zeer centraal! 10 min lopen naar het centrum! En de parkeerplaats die erbij zit zonder extra kosten is ideaal!

Ik raad dit hotel zeker aan voor bezoek aan breda.

Datum van verblijf: februari 2020

Beste Joy, excuses voor het late antwoord maar alsnog even hartelijk bedankt voor uw fijne feedback en score. Dit maakt onze dag helemaal goed! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met gastvrije groeten,

Beoordeeld op 28 december 2019

Hier 3 nachten geslapen op uitstekende bedden die verstelbaar waren hoofd en voeteneind. De kamer was ruim met zitje en koffie en thee faciliteiten. De badkamer was ruim maar ik miste een vloerwisser alles werd behoorlijk nat.
Het ontbijt was uitstekend en diner s'avonds ( 1e kerstdag) was ronduit culinair te noemen, wat een stroom van verfijnde gerechten en amuses.
De bediening en overig personeel waren hartelijk en gastvrij.

Datum van verblijf: december 2019
Hotel-Merlinde, Guest Relations Manager van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2020

Beste Hendia, hartelijk dank voor uw fijne feedback en score. Dit maakt onze dag helemaal goed! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. De allerbeste wensen voor 2020! Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde

Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

Wij verbleven voor 1 nacht in dit hotel. De kamer was heel ruim (ook nodig aangezien dit ook als zorghotel dienst doet) en heeft fijne bedden. De kamer waar wij verbleven was alleen te warm.
Alles ziet er redelijk nieuw uit en is goed verzorgd.

Ontbijt was superlekker en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Verder prima verblijf gehad!

Datum van verblijf: mei 2019
Hotel-Merlinde, Guest Relations Manager van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2019

Beste, bedankt voor uw feedback en hoge score desondanks dat u last had van de warmte. We hebben inderdaad niet op alle kamers een airco. Er is wel altijd een ventilator aanwezig maar ik kan me voorstellen dat een airco wel gewenst was tijdens de afgelopen hoge temperaturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen u alsnog graag opnieuw te verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde