Beoordeeld op 26 mei 2019 via mobiele applicatie

Wij verbleven voor 1 nacht in dit hotel. De kamer was heel ruim (ook nodig aangezien dit ook als zorghotel dienst doet) en heeft fijne bedden. De kamer waar wij verbleven was alleen te warm.
Alles ziet er redelijk nieuw uit en is goed verzorgd.

Ontbijt was superlekker en het personeel vriendelijk en behulpzaam.
Verder prima verblijf gehad!

Datum van verblijf: mei 2019
Hotel-Merlinde, Guest Relations Manager van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2019

Beste, bedankt voor uw feedback en hoge score desondanks dat u last had van de warmte. We hebben inderdaad niet op alle kamers een airco. Er is wel altijd een ventilator aanwezig maar ik kan me voorstellen dat een airco wel gewenst was tijdens de afgelopen hoge temperaturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen u alsnog graag opnieuw te verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde

Beoordeeld op 14 april 2019 via mobiele applicatie

Keurig hotel met voldoende parkeergelegenheid. Adequaat personeel, prima ontbijt. De kamers zijn ruim genoeg, schoon met een grote badkamer. Beetje aan de prijs. Centrum op loopafstand. Mooie lounge met biljart, goede bar. Kamers zowel per trap als lift bereikbaar

Datum van verblijf: april 2019
Hotel-Merlinde, Guest Relations Manager van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2019

Beste gast, hartelijk dank voor uw fijne feedback en score. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde

Beoordeeld op 10 februari 2019 via mobiele applicatie

Centraal gelegen hotel op 5 min loopafstand van winkels, grote markt. Parking gratis wat een groot voordeel is. Wij hadden een comfort kamer. Ook in orde maar toch niet wat je van een 4sterren hotel verwacht. Kamer was koud bij aankomst waardoor het niet 'gezellig' aankomen was na een dagje stappen in de koude. Verwarming dan vollen bak gezet. Badkamer is gericht op zorgbehoevenden, geeft toch wat ander gevoel. Maar dat wisten we op voorhand natuurlijk. Van de welness gebruik gemaakt en dik in orde! Ontbijt ook in orde in een mooie zaal!

Datum van verblijf: februari 2019
Hotel-Merlinde, Guest Relations Manager van Hotel Merlinde, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2019

Beste, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de verwarming niet aanstond bij uw aankomst. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u alleszins opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Hotel Merlinde

Beoordeeld op 9 februari 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel, lekker centraal gelegen in het centrum. Hangt ook een relaxte sfeer. De kamers zijn prima en ook het ontbijt is goed en uitgebreid. Een prima keuze dus als je Breda wil bezoeken. Wij waren hier nav NAC - AZ.

Datum van verblijf: februari 2019

Beste Edwin, hartelijk dank voor uw fijne feedback en score. Dit maakt onze dag helemaal goed! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde

Beoordeeld op 8 februari 2019 via mobiele applicatie

Goed ontvangen op de dag van aankomst.
Officieel mochten we pas om 15.00 uur inchecken maar er werd om 10.30 gelijk gekeken of de kamer klaar was.
Na de bakje koffie met lekker kloosterappelgebak kregen we de sleutel van de kamer.
Weinig in hotel geweest veel in breda zelf mooie gezellige stad.
Het ontbijt was de volgende morge ook goed.
Al met al vriendelijke gastvrij personeel.

Datum van verblijf: februari 2019

Beste Sabine, hartelijk dank voor uw feedback en score. Leuk om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf. We hopen u graag opnieuw te verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten, Team Hotel Merlinde