Priceline
Trip.comUS$ 97
Orbitz.comUS$ 97
Beoordeeld op 2 mei 2023

Wij vinden dit hotel zeer gunstig gelegen aan de rand van Breda. De service van het personeel is fantastisch. Zeer vriendelijk en ze zien je als een zeer welkome gast. De kamer en douche zijn ruim en schoon. En het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en de kaart van het restaurant geeft veel keuze en is lekker. Een absolute aanrader. Een extra pluim voor Iwan en Romy voor hun inzet en service.

Beoordeeld op 28 april 2023

Tijdens 2 overnachtingen, waarvan één op de derde verdieping en de ander op de begane grond, was de kamer koud en er was geen TV signaal.

Een koude hotelkamer ziet er kil en ongezellig. De temperatuur is laag en de luchtvochtigheid is ook lager dan normaal, waardoor de lucht droog en ongemakkelijk aanvoelt. De bedden en kussens voelen koud en oncomfortabel aan wanneer je erop gaat liggen. Je voelt je rillerig en ongemakkelijk wanneer je in een koude kamer bent en je kan het gevoel hebben dat je meerdere lagen kleding moeten dragen om jezelf warm te houden.

Het welkomst drankje zoals toegezegd in de email werd mij niet spontaan aangeboden, erg jammer daar ik mij daarop verheugd had.

Dit is de laatste keer dat ik hier overnacht.

Kamertip: Neem een kacheltje mee tijdens de wintermaanden.
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 26 april 2023

Heerlijk verblijf vehad super service en vriendelijk personeel. Savonds ook lekker gegeten kipsate! We zijn naar breda gekomen voor koningsdag en hebben een hele leuke dag gehad. Lekker geslapen op zachte matrassen

Beoordeeld op 8 maart 2023

Hotel gelegen knooppunt van rijksweg A16 op een steenworp afstand van NAC en binnenstad. Géén geluidsoverlast door verkeer, voldoende (gratis) parkeergelegenheid. In verband met de hoge energieprijzen stond de verwarming bij aankomst helemaal uit. Aangezien het buiten vroor, voelde de slaapkamer als een ijskast aan. We hebben met een trainingsbroek en trui aan in bed gelegen, omdat we vrij laat incheckte. Het ontbijt was strikt basaal maar verder prima.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 4 maart 2023

Hotel kamer was niet schoon. Ik had aangegeven tijdens mijn boeking dat ik een 2 persoonsbed wil, hier is geen rekening mee gehouden. De doucheput zat verstopt waardoor de douche overliep met water en wij een paar keer bijna op de grond vielen. Matras van het bed was veelste zacht en de bedden zijn ook veelste laag wat niet fijn was om te slapen. En de verwarming deed het niet. Dit hebben wij bij de receptie aangegeven en de medewerker reageerde hier met alleen oké op wat bij mij voor meer spanning zorgde. Uiteindelijk het hotel met stress verlaten terwijl wij daar waren om uit te rusten en te ontspannen.

Datum van verblijf: maart 2023