Trip.comUS$ 136
Orbitz.comUS$ 136
TripadvisorUS$ 136
Beoordeeld op 11 februari 2023 via mobiele applicatie

De inrichting is wat oudbollig, maar wel netjes en schoon. Wel leuk dat deze inrichting door het hele hotel zo is, daardoor heeft het toch ook wel wat. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor wandelingen door het bos. Het personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 12 september 2022 via mobiele applicatie

Tikje sleets maar karaktervol hotel aan de rand van het Mastbos. Een prima uitvalsbasis om dit mooie bos bij Breda te verkennen. Het hotel doet van binnen Engels aan (veel donker hout). Zeer vriendelijk personeel. De kamer was ruim, badkamer en bedden waren prima, maar alles kan qua styling wel een opfrisbeurt gebruiken. Dat de kamers ook vrij gehorig zijn bleek toen ‘s nachts naast ons 2 luidruchtige vriendinnen terugkeerden van een avondje stappen. Het hotel heeft een groot restaurant waar we ‘s avonds verrassend goed hebben gegeten. Fraai terras waar je onder de luifels kunt ontbijten of in de avond nog een drankje kan doen. Al met al een paar verbeterpunten maar de hele setting maakt dat ik toch op 4 sterren uitkom.

Kamertip: Vraag om een rustige kamer
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 7 september 2022

Het Mastbosch hotel is mooi gelegen aan de rand van het bos. Het personeel is gastvrij. Het ontbijt en het diner zijn goed. Complimenten voor de kok! De kamers zijn ruim en hebben goede bedden. Een ventilator is aanwezig. Onze badkamer had niet alleen een douche maar ook een bubbelbad! Het enige minpunt is de fietsenstalling. Die is echt te klein. Wij hebben dit ook aangegeven en men werkte al aan oplossing kregen we te horen. We zijn benieuwd als we nog eens terugkomen.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 31 augustus 2022

De locatie van het hotel is prima: tegen het Mastbos aan en dichtbij het bruisende centrum van Breda. Het pand zelf is ook prachtig en parkeren kan makkelijk voor de deur. Inchecken ging vlot, personeel was vriendelijk en onze kamer zeer ruim. Het hotel heeft veel allure maar de inrichting is enigszins gedateerd. Verder wel keurig schoon en goed onderhouden. Minpuntje: er is geen airco en aangezien het 30+ graden was toen wij er waren werd het nogal warm op de kamer, ook 's nachts. Er zijn wel ventilatoren beschikbaar, dat helpt enigszins. Al met al zeker niet slecht maar niet heel modern.

Kamertip: Wij hadden een kamer op een van de hoeken welke (wellicht hierdoor) zeer ruim was.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 8 juni 2022

Het hotel heeft zeker zijn best gedaan om het ons zo aangenaam mogelijk te maken, maar het straalt echt vergane glorie uit. Personeel is correct maar niet hartelijk. Superior suite is OK, maar nu ook niet echt wauw, zelfs de vloer ligt niet OK ... Gezien we een 10de huwelijksverjaardag vierden, mocht het voor ons iets meer zijn, maar het heeft de verwachtingen niet ingelost.

Datum van verblijf: juni 2022