“Vers, super smaakvol thais eten”
Beoordeling van Siri Sorn Thai Food

Siri Sorn Thai Food
Geclassificeerd als nr. 60 van 406 Restaurants in Breda
9 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Spontaan een hap gegeten bij Siri Sorn. Dit restaurant stond al een tijdje op mijn wishlist. 2 wokgerechten genomen. Rode curry met kip en groenten en rundvlees met zoete saus en cashewnoten. Beide met witte rijst geserveerd.
Heerlijk gegeten. Zeer goede smaken. Gerechten waren perfect op smaak. Groenten precies beetgaar en goede porties. En bovendien alles vers bereid, heerlijke touch met thaise basilicum in de rode curry. Aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2024

27 juni 2024 beoordeeld

We hadden Siri-Sorn Thai Food al eens laten bezorgen en dat was goed bevallen. Enige tijd geleden hebben ze ook een fysieke zaal geopend, dus die wilden we eens proberen.
We worden echt super-vriendelijk ontvangen en mogen binnen een plaatsje uitzoeken. We bestellen een fles bruiswater van 0,75L. Deze is wat aan de prijzige kant met 8,50 Euro. Zelfs in een sterrenrestaurant maken ze het niet zo bont.
Maar goed, de prijzen van het eten daarentegen zijn best OK en het eten zelf nog beter. De kipsate is echt geweldig. Er zit ook een flinke kokossmaak aan de saus. De kip is superlekker gekruid, super mals. Heerlijk!
De viskoekjes zijn ook erg lekker met een lekkere hint van citroengras.
Als hoofdgerecht nam ik een Massaman curry. Prima bereid, goed op smaak. Nog een lekkere bite aan de aardappel.
Vrouwlief ging voor de Moo Kra Pao. We kregen deze met stukjes vlees terwijl dit gerecht eigenlijk met varkensgehakt hoort te zijn, maar dat zie je wel vaker hier in Nederland. De kouseband was ook vervangen door boontjes en het gerecht had wat pittiger mogen zijn. Maar ondanks deze "vernederlandsing" toch een zeer smakelijk gerecht.
Tezamen met de prettige bediening en het heerlijke eten dus meer dan genoeg reden om weer eens terug te gaan!

Datum van bezoek: juni 2024
10 juni 2024 beoordeeld

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance met super aardige bediening. Zeker voor herhaling vatbaar! Alles klopte.

Datum van bezoek: juni 2024
6 juni 2024 beoordeeld

Klein restaurant ,Heerlijk eten ,fijn personeel. Echt authentiek thaisfood!
Zeker voor herhaling.. je kan naast de deur parkeren wel betaald.

Datum van bezoek: mei 2024
24 september 2023 beoordeeld

Leker gegeten met de familie en super gezellig gaan zeker nog een keer terug om te eten .en te borrelen

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer
Siri Sorn, Eigenaar van Siri Sorn Thai Food, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2023

Geweldig mooie review. Super bedankt.
Mvg siri-sorn

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.

Reizigers die Siri Sorn Thai Food bekeken, bekeken ook

In Siri Sorn Thai Food geweest? Deel je ervaringen!