We hadden Siri-Sorn Thai Food al eens laten bezorgen en dat was goed bevallen. Enige tijd geleden hebben ze ook een fysieke zaal geopend, dus die wilden we eens proberen.
We worden echt super-vriendelijk ontvangen en mogen binnen een plaatsje uitzoeken. We bestellen een fles bruiswater van 0,75L. Deze is wat aan de prijzige kant met 8,50 Euro. Zelfs in een sterrenrestaurant maken ze het niet zo bont.
Maar goed, de prijzen van het eten daarentegen zijn best OK en het eten zelf nog beter. De kipsate is echt geweldig. Er zit ook een flinke kokossmaak aan de saus. De kip is superlekker gekruid, super mals. Heerlijk!
De viskoekjes zijn ook erg lekker met een lekkere hint van citroengras.
Als hoofdgerecht nam ik een Massaman curry. Prima bereid, goed op smaak. Nog een lekkere bite aan de aardappel.
Vrouwlief ging voor de Moo Kra Pao. We kregen deze met stukjes vlees terwijl dit gerecht eigenlijk met varkensgehakt hoort te zijn, maar dat zie je wel vaker hier in Nederland. De kouseband was ook vervangen door boontjes en het gerecht had wat pittiger mogen zijn. Maar ondanks deze "vernederlandsing" toch een zeer smakelijk gerecht.
Tezamen met de prettige bediening en het heerlijke eten dus meer dan genoeg reden om weer eens terug te gaan!