N klein, knus restaurantje, met n echt thaise keuken. Vriendelijke bediening, betaalbaar!
N aanrader!!!!!!
N aanrader!!!!!!
Dank je wel 🙏
Afgelopen weekend heerlijk gegeten. Wat een leuk restaurant, aardige mensen die de tijd nemen voor hun gasten om een praatje te maken.het eten was voortreffelijk wat hebben we genoten. We komen zeker snel terug.
Wat leuk om te horen dank je wel🙏
Zeer gezellige authentieke Thaise keuken. Alle gerechten zijn met Thaise kruiden gemaakt door Thaise koks.
Echt een aanrader, zeker als u van een open keuken houd zodat u alles kan zien. Zeker een aanrader en komen zeker terug.
Superfijn, mooi woorden. Dankjewel 🙏
Heerlijk genoten van het smaakvolle eten! Daarnaast zijn de dames die het bereiden zo toegewijd en stralen plezier in hun werk uit!
Absolute aanrader: niet duur en met liefde bereidt! Dat proef je echt!!
Dankjewel 🙏
Siri Sorn Thai Food is een fijne, betaalbare aanwinst voor de stad.
Als je geen vlees eet word je nog wel eens teleurgesteld door de beperkte keuze op de kaart. Dat was bij dit knusse familierestaurant echter niet het geval. Er zijn volop vega/vegan opties voor elke smaak! Het eten was heerlijk!
De bediening was vriendelijk en attent en ook de kok kwam aan onze tafel voor een gezellig praatje. Wij komen zeker teug!
Goed om te horen. En klopt we hebben voor iedereen wat. Zo niet alles word vers gemaakt en kan dus aangepast worden naar uw wensen. Mvg siri-sorn🙏