2 personen bekijken dit hotel
Agoda.com
StayForLongUS$ 117
Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Het hotel ligt naast het station van Breda maar is ook goed met de auto te bereiken (betaalde parkeerplaats op het hotelterrein). De check-in ging heel vlot mede door de vriendelijke receptioniste. De eerste kamer had een airco die een irritant geluid maakte maar probleemloos kregen we een andere kamer.
Kamer was ruim maar wel warm, gelukkig kon het raam open en de airco aan. De badkamer had gebruikssporen maar wel een fijne inloopdouche. De barman was vriendelijk en het ontbijt was ook prima, wel jammer van de koude poffertje. Aanrader voor een bezoek aan Breda.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 8 september 2022 via mobiele applicatie

Na een slechte nacht tijdens een vorig verblijf heeft dit hotel waargemaakt wat velen beloven maar nooit doen! Service bieden en de klacht direct aanpakken. Men laat duidelijk zien dat persoonlijke aandacht nog bestaat. Voor mij een reden om zeker in de toekomst zowel prive als zakelijk voor hen te kiezen. Daarnaast mooie ruime schone kamers en heerlijk eten.

Datum van verblijf: september 2022
Receptie Breda, Guest Services / Front Office van Leonardo Hotel Breda City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2022

Beste Esther,

Bedankt voor je mooie review, met een glimlach lezen wij jou prachtige complimenten!

We proberen er alles aan te doen om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, en het is dan ook erg fijn om te horen dat jij zo genoten heb in ons hotel in de prachtige stad Breda.

Nogmaals dank voor je mooie recensie, het is heel fijn te zien als je inspanningen zo gewaardeerd worden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in het gezelligste hotel van Breda!

Met gastvrije groet,

Team Leonardo Hotels Breda

Beoordeeld op 28 juli 2022 via mobiele applicatie

Kamer kwam absoluut niet overeen met foto's. Vieze vloerbedekking. Foto was laminaat of pvc.
Badkamer groene tegeltjes met scheuren. Veel kalkaanslag in badkamer. Wc- pot was vanbinnen bruin van aanslag.
Scheur in wastafel.
Op beoordelingsformulier van hotel melding gemaakt met verzoek om telefonsch contact. 1 x terug gebeld. Gemiste oproep. Verder niets meer gehoord.
Ontbijt prima. Locatie prima. Personeel erg vriendelijk.

Kamertip: Weinig parkeermogelijkheden bij hotel. Google maps geeft in Breda verkeerde route bij station naar hotel.
Datum van verblijf: juli 2022
Receptie Breda, Guest Services / Front Office van Leonardo Hotel Breda City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2022

Beste Henk,

Bedankt voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven.
Het spijt ons om te horen dat je niet te vrede was over de kamer en de schoonmaak hiervan.
Het hele team had je graag een onvergetelijke tijd willen bezorgen en hopen ook dat je alsnog een fijn verblijf bij ons hebt gehad.
Wij nemen je feedback uiterst serieus en hebben dit ook zeker intern besproken met ons team. Dit willen wij natuurlijk graag in de toekomst voorkomen.

Graag willen wij je er ook op wijzen dat dit soort opmerkingen altijd aangegeven mogen worden bij onze 24 uurs receptie. Wij hadden je graag willen helpen tijdens jullie verblijf.

Mocht je het fijn vinden om het nog eens met ons te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met gastvrije groet,

Team Leonardo Hotels Breda

Beoordeeld op 8 april 2022 via mobiele applicatie

Het is een hotel dat geschikt is voor doorreis met de trein, ligt dicht bij het centrum en naast het station. Het centrum is groter en gezelliger dan verwacht met veel kroegjes en terrassen. Er is zelfs een haven met een rondvaartboot. De grote markt doet beetje aan Gent denken. Jammer dat het weer niet meewerkte, want het woei enorm hard. We willen dit nog eens doen met betere weersverwachtingen.

Kamertip: Parkeren op het dak van het station is wel heel apart, niet alleen enorm groot maar je rijdt ook dwars door het station opeen helling.
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 6 maart 2022 via mobiele applicatie

De kamer in het aangebouwde gedeelte voldoet aan de verwachtingen, netjes en schoon.
Prima ontbijt.

De kussens zijn van slechte kwaliteit.
Slecht zittende stoelen aan het bureau.

Maar vooralsnog, een aanrader om dit hotel te bezoeken..

Kamertip: Betaald parkeren
Datum van verblijf: maart 2022