Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.306)
Beoordelingen filteren
1.306 resultaten
Waardering van reizigers
515
605
134
40
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
515
605
134
40
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
124 - 129 van 1.306 beoordelingen
Beoordeeld op 5 februari 2018

Ik had niet verwacht dat het zo rustig zou zijn, vlakbij het station en het centrum. Complete stilte gehad. De kamer is wel een beetje warm, ook omdat de ramen niet open kunnen.
Fijne, ruime kamer. Prettig dat de uitcheck pas om 12:00 is.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Ellen P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ApolloHotelBreda, Manager van Apollo Hotel Breda City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2018

Beste Ellen,

Bedankt voor het schrijven van een beoordeling.
Wat fijn dat je genoten hebt van de rust en het late uitchecken.

Wij hopen je bij een volgend bezoek aan Breda weer te mogen ontvangen!

Met gastvrije groet,
Team Apollo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2018

Een perfecte locatie gelegen vlakbij een mooi park, wij hadden hier ook uitzicht op en het ontvangst door het personeel wat ook goed en informatief! Er hangt een erg gezellige sfeer bij het personeel, maar ook als je nog een drankje wilt drinken bij de bar, dan zal ik dat zeker aanraden.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank dianne548
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ApolloHotelBreda, Manager van Apollo Hotel Breda City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2018

Beste dianne548,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling op Tripadvisor.
Wat goed om te lezen dat je de sfeer en het personeel als goed hebt ervaren.
Wij hopen je bij een volgend bezoek aan Breda weer te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Team Apollo Breda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2018

Slechts 1 nachtje gebleven, goede ervaring. Tip is om wat meer duidelijkheid in de omgeving te geven ivm eenrichtingswegen etc. Als je later op de avond terugkomt is het parkeren lastiger. Het is gratis parkeren dus is het vol.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 145mirandal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ApolloHotelBreda, Manager van Apollo Hotel Breda City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2018

Beste 145miradal,

Bedankt voor het geven van een beoordeling.
Super om te lezen dat je het hotel als positief ervaren hebben.
De tip om de route te verduidelijken gaan we zeker intern bespreken om te kijken hoe we dat kunnen verbeteren, bedankt voor het doorgeven.

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Team Apollo Breda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2018

Vriendelijke medewerkers, gezellige bar, mooie kamers, goed ontbijt. Op loopafstand van het centrum. Wij verbleven met meerdere stellen, geboekt via hotelspecials. Prijs/kwaliteit en verzorging echt prima!!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mbrQ7576ZD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ApolloHotelBreda, Manager van Apollo Hotel Breda City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2018

Beste mbrQ7576ZD,

Bedankt voor deze mooie review op Tripadvisor.
De mooie woorden over ons hotel zullen wij zeker delen met het hele team.

Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen!
Met gastvrije groet,
Team Apollo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2018

Apollo Breda is een heerlijk hotel met vriendelijk personeel, goede kamers en een perfecte ligging. Kamers zijn schoon en ruim en de bedden zijn erg goed. Al met al wederom een heerlijk nachtje weg in het mooie Breda. Tot snel!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank pume88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ApolloHotelBreda, Manager van Apollo Hotel Breda City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2018

Beste Ester L,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Super om te lezen dat je wederom genoten hebt van het verblijf en het mooie Breda!

Graag tot je volgende bezoek aan Breda.

Met gastvrije groet,
Team Apollo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken