eDreamsUS$ 125
Agoda.comUS$ 126
Vio.com
ZenHotels.com
Beoordeeld op 12 februari 2023 via mobiele applicatie

Locatie is top. Je stapt de deur uit en staat met een paar stappen op de grote markt. De kamer zelf echter is een teleurstelling. Ze hebben hun best gedaan het mooi te maken. Maar de badkamer was niet schoon en onze kamer had geen warm water. Dit gemeld, maar kregen verder geen compensatie of iets anders. Je betaalt vooral voor de locatie.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 12 december 2022 via mobiele applicatie

Het hotel is netjes, materiaal van goede kwaliteit, maatwerk heel basic. De gastheer was wel bijzonder hulpvaardig, waardoor je je wel heel welkom voelt. Het ontbijtbuffet is ook heel eenvoudig. De gastheer gaf ons nog tips voor een wandelroute mee en had wat historische uitleg over Breda.

Kamertip: Ontbijt kan je evengoed elders nemen.
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 17 november 2022

Klein hotel vlak bij de grote markt maar wel heel rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst, ondanks dat men geen 24 uurs receptie heeft (hoeft voor mij ook niet) werden er volop mogelijkheden gegeven om in geval van nood contact te hebben. Kregen meteen te horen dat de verwarming kapot was, maar dat men dat had opgelost met elektrische kacheltjes. Stel dat dit geen kapotte verwarming was, maar een manier om wat energie te sparen, dan geef ik ze helemaal gelijk. De kamer is met het kacheltje behaaglijk en in de nacht heerlijk koel (uitstekend geslapen). Verder was de kamer ruim met een faciliteit voor koffie en thee. Lekker bed en een uitstekend ontbijt met een vers gebakken spiegelei. Weer in Breda, dan check ik opnieuw hier in.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 5 oktober 2022

Héérlijke plek om vlakbij het centrum toch rust te hebben, met uitzicht op het plein voor het kasteel van Breda.
Met ons vriendinnengroepje reizen wij altijd met de trein, Sutor is écht op wandelafstand van het station, door het park, bagage afgeven, en je kan op verkenning gaan in het centrum, ook weer vlakbij !
Vriendelijk en warm onthaal, je stapt binnen, en je voelt je 'thuis', écht.
Heel nette kamers (en ook de rest van het hotel !) zááálige dekbedden, een lekker ontbijt, en er heel de dag terecht kunnen om eventuele aankopen snel te deponeren ....
Ziezo, een perfecte plek, een aanrader in Breda !

(voor een hele groep reserveren is soms wat ingewikkelder, maar daar hadden ze bij Sutor geen problemen mee, alles werd minutieus opgevolgd, gewijzigd, aangepast ... perfecte en vriendelijke dienstverlening tot en met !)

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 15 mei 2022

Dit hotel is een échte aanrader. We zijn een weekendje gaan stappen met vrienden, en dit hotel is ideaal voor een aangename overnachting. Het hotel bevindt zich in het hart van Breda, op de rand van de uitgaansbuurt. We eigenaar is ontzettend vriendelijk. Hij geeft uitgebreid informatie over de kamers en zelfs de geschiedenis van Breda. Het ontbijt is ook héérlijk en verzorgd. Wij komen hier zeker terug!!!

Datum van verblijf: mei 2022