Wat een ontgoocheling om een luxe-suite te reserveren hartje Breda in een zo prijzig hotel dat geen kwaliteit biedt naar verwachting. Minpunten : de suite nummer 8 ligt aan de luidruchtige kant van de studentencafés en de klokkentoren, dus de hele nacht rumoer en wakker door de vuilniswagen en de klokken die om het half uur luiden. Niet voor niets liggen er oordoppen klaar naast het bed. Ijzigkoude kamer, gerenoveerde badkamer absoluut niet functioneel, er kwam geen druppel water uit het bad, geen verlichting boven de spiegel en geen praktische douche-indeling. Gashaard werkte niet. Koffiemachine minimaal met 2 koffiepads (elk juist ééntje) Geen verticale spiegel (voor een business-suite!), geen minibar. Ontbijt is minimalistisch en steriel en onhandig in een boekenrek gepresenteerd. Lift alleen voor gehandicapten (lift zat vol dozen en rommel) en heel traag. Receptie totaal inefficiënt voor het reserveren van een taxi die half uur te laat kwam. Nooit meer. Beloofde financiele compensatie werd vervangen door een tegoedbon, nou, geen risico, we keren daar nooit meer terug! Dus is dat ook weer oneerlijk, desondanks belofte voor een retour-betaling. Het enige positieve : het beddengoed is ok, en we kregen een mini-flesje prosecco als excuus de avond voordien.