Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.330)
Beoordelingen filteren
1.330 resultaten
Waardering van reizigers
502
523
204
75
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
502
523
204
75
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
22 - 27 van 1.330 beoordelingen
Beoordeeld op 11 september 2019

Roomservice veeeeeeeelste duur. 12,50 extra is een gemiste kans aangezien er een kfc oid superdichtbij is zijn we voor een stuk minder geld savonds laat nog wezen eten. Het lijkt mij voor het hotel een gemiste kans.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 208lester
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Geachte heer/mevrouw,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw feedback omtrent onze roomservice nemen wij mee in onze interne evaluatie.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Ashley Kool
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Eten was duur voor wat je ervoor krijgt.
Rib eye zag er goed en groot uit maar was ipv medium gebakken voor 80% rauw.. mixed grill en biefstuk waren zo hard dat je er niet eens in kon snijden. Helaas ook een biefstuk die 2x zo klein was als de ander. Wel een nieuwe gekregen maar dat leek op een houtskool, helemaal doorbakken.. nog even en we zouden denken dat het een stagaire chef kok is..
Al met al, wel fijne sfeer en snelle aardige service. Maar het eten was het geld niet waard.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank xsuuzann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat jammer om te horen het eten voor u niet naar wens is geweest. Ik neem uw feedback mee in onze interne evaluatie.Mede dankzij uw feedback werken wij aan onze kwaliteit en service.

Uiteraard hopen wij u nogmaals te mogen ontvangen bij ons in het hotel.

Met vriendelijke groet,
Ashley Kool
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

een perfect verblijf gehad hondjes waren welkom en gratis zowel het onthaal,restaurant ,bediening,zwembad,fitness alles was dik in orde .een minpuntje de bar was gesloten om21u30 en dat op een zaterdagavond heel spijtig .we komen zeker terug

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hans-elsie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019

Geachte heer/mevrouw,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Ashley Kool
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Prima hotel, nette kamers, heerlijke bedden. Zwembad met terras is ook zeker een pluspunt, vooral op warme dagen kun je hier prima vertoeven. Minpunt is de bediening op het terras aan de voorzijde, lang wachten op drankjes, na het diner duurde het vervolgens wel heel erg lang voordat deze werd afgeruimd en gevraagd werd of wij misschien ook een dessert wilden bestellen. Als er aan deze punten gewerkt word is het zeker een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank alex81192019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019

Geachte heer/mevrouw,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Uw feedback zullen wij meenemen in onze interne evaluatie.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Ashley Kool
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

In dit hotel ben je echt GAST !!!
Zeer gastvrij, heel vriendelijk personeel.
De kamers tiptop in orde.
Heerlijke ontbijten en diners.
We hadden een aarangement nl Breda Beste Binnenstad arrangement. En dit is ook een echte aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Tiny T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019

Geachte heer/mevrouw,

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Ashley Kool
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken