Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 152
US$ 94
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 130
US$ 126
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel Breda(Breda)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 103
US$ 100
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 117
US$ 92
Official Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 104 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 59
US$ 54
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 249
US$ 234
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 77
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
US$ 114
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Beoordelingen (1.054)
Beoordelingen filteren
1.054 resultaten
Waardering van reizigers
386
429
167
58
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
386
429
167
58
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
57 - 62 van 1.054 beoordelingen
24 mei 2018 beoordeeld

de medewerkers waren niet echt vriendelijk (zo zei de medewerkster bij het uitchecken niet eens gedag). De kamers zijn mooi en ruim maar wel gehorig voor geluiden vanaf de gang en bovenburen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het hotel.

  • Verbleef: mei 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank nathan995
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018

Geachte nathan995,

hartelijk dank voor uw feedback.
Jammer om te horen dat de receptioniste niet vriendelijk is geweest, dat zijn we niet van ze gewend, ik ga dit gelijk bespreken.

Met vriendelijke groet,
Niki Fens-Mensen
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2018 beoordeeld

Om een lang verhaal kort te maken, Super!!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten buiten op het terras, goede vriendelijke bediening, maar dat zijn we al gewend bij Van der valk.
Zeker een aanbeveling waard.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 854nelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018

Geachte 854nelv

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Niki Fens-Mensen
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld


De moeite waard om te zien en er te overnachten met diner ; obers super ! Baliemedewerkers super! Hygiëne kan veel beter. Al bij al goede ligging en ruime parking, echter druk bezet in seminarie periode.

  • Verbleef: april 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Mark C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018

Geachte Mark C,

hartelijk dank voor uw feedback.
Graag zien wij u in de toekomst nogmaals terug.

Met vriendelijke groet,
Niki Fens-Mensen
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld

Er even gezellig tussenuit met partner naar het leuke Breda. Mooie superieurkamer met leuk balkon. Zwembad/sauna was zeker ook de moeite. Taxirit naar Breda (zonder voucher) ongeveer 17€ heen en nog eens 17€ terug. Is best prijzig.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank debbielievers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2018

Geachte debbielievers

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Niki Fens-Mensen
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2018 beoordeeld

Top! Locatie en ligging. Heerlijke faciliteiten(zwembad, sauna). In het hotel kan je goed eten, maar centrum is makkelijk toegankelijk en daar zijn genoeg eet opties. Antwerpen is op goede afstand, leuk om je dag af te sluiten in het hotel.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank eaaa951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niki F, Front Office Manager van Hotel Princeville, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2018

Geachte eaaa951

hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Graag zien wij u nogmaals terug in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Niki Fens-Mensen
Hotel Breda Princeville

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken