Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Antonio
Almere, Nederland

Chic, compleet en vriendelijk.

5,0 van 5 bollen22 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Geweldig sfeer, mooi hotel.
Zeer chic en elegant, mooi thematisch inrichting met accent op geschiedenis en waarde van monumentale elementen.
Kamer zeer comfortabel en compleet.

Aan de bar was Colette super attent en sympathiek. Bij het ontbijt Pablo en Lorrana zorgde dat alles na wens ging in de ontbijtzaal. Wij krijgen ook nog een korte periode bloeding over de monumentale zaal, want Pablo is ook gids. Complimenten voor ze.
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Beter zelf parkeren bij Barones parking dan valet parking, het is €14 per dag tegen €35. Tenzij...
Reistype: Bezocht alleen
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Owner van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 15 okt 2023
Beste Apaiva,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren. Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Wat fijn dat alles zo naar wens is geweest, we zullen dit zeker delen met meedewerkers, en in het bijzonder Colette, Pablo en Lorrana.

We hopen dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw verblijf.
Uiteraard zien wij u graag nog eens terug in Hotel Nassau Breda.

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, Pam van Gils | Front Office
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 115
  • Priceline
    € 127
  • StayForLong
    € 110
  • Expedia.com
    € 114
0.4 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Restaurant
Leonardo Hotel Breda City Center
€ 96
  • Hotels.com
    € 104
  • Agoda.com
    € 89
  • Priceline
    € 97
0.9 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Restaurant
€ 88
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 80
  • Agoda.com
    € 77
  • Hotels.com
    € 90
1.2 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
€ 137
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 137
  • Vio.com
    € 131
  • Hotels.com
    € 137
3.3 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
€ 106
  • Booking.com
    € 97
  • ZenHotels.com
    € 93
  • Priceline
    € 107
3.1 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Zwembad
Hotel Mastbosch Breda
€ 116
  • Expedia.com
    € 116
  • Hotels.com
    € 116
  • Vio.com
    € 117
2.5 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Gratis parkeren
Fitness
€ 86
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 86
  • Hotels.com
    € 86
  • Expedia.com
    € 86
3.9 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 107
  • Expedia.com
    € 107
  • ZenHotels.com
    € 105
  • Hotels.com
    € 107
3.7 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis parkeren
Roomservice
€ 77
€ 59
  • Expedia.com
    € 67
  • Hotels.com
    € 67
  • Priceline
    € 77
4.1 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior View Sign
€ 61
  • Premiere Classe
    € 59
  • Priceline
    € 67
  • Expedia.com
    € 61
4.1 km van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Breda bekijken
Beoordelingen (458)
Beoordelingen filteren
458 resultaten
Waardering van reizigers
307
106
24
12
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
307
106
24
12
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 458 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2023

Deze beoordeling is een frustratie uit de onmacht die we ondervonden ,bij een verblijf van 3 nachten in dit hotel. De eerste dag waren we gaan shoppen en een winkeltas met 3 aankopen (150€) bleken bij het vertrek te zijn verdwenen ,uit de kamer. Na eerst een twijfel dat we ze ergens vergeten waren , bleek vast te staan dat deze tas verdwenen is. Verschillende keren contact gelegd met het office ,en na onderzoek kunnen ze verder niets beteken.
Voor de rest was ons verblijf dik in orde ,kamer, ontbijt ,mooi gebouw, goede ligging

Kamertip: Let op u spullen, ook in de kamer
Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Explorer54174838483
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Owner van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2023

Beste Explorer54174838483,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren.
Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Wat vervelend van de verdwenen items, ik begreep dat hier inderdaad al contact over is geweest met mijn collega's.

Wel prettig om te lezen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad.

Uiteraard zien wij u graag nog eens terug in Hotel Nassau Breda.

Met vriendelijke groet,
Pam van Gils | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2023

Zeer goed hotel in het centrum van Breda. Vriendelijke ontvangst aan de receptie + begeleiding naar de (kleine) 'superieur' room die val alle gemakken blijkt voorzien incl comfortabel bed.
Het complex is gesitueerd in een enkele aaneengesloten oude stadspanden waarvan na een grondige verbouwing (m.u.v. de Kapel) weinig meer van de historie is te herkennen.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank PD3S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Owner van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2023

Beste PD3S,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren.
Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren.

Wij vinden het enorm prettig dat uw verblijf naar wens is geweest.
Al onze medewerkers doen hun uiterste best om onze gasten van een excellente service te voorzien en een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Wij zullen uw feedback dan ook delen met al onze medewerkers en waarderen dit enorm.
We hopen dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw verblijf.
Uiteraard zien wij u graag nog eens terug in Hotel Nassau Breda.

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Pam van Gils | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2023 via mobiele applicatie

Nette kamer (vraag naar de 1e verdieping daar hebben geen honden in gezeten).
Heel vriendelijk personeel achter de receptie. Ligt midden in het centrum dus de locatie is top!!
Ontbijt is het enige waar wij ons echt aan stoorden. Het ontbijt zelf was prima hoor, niet heel uitgebreid, dat kan beter.. maar de mensen die daar liepen…..
Alle tafels waren vies; er werd niet afgeruimd en ze liepen er gewoon “omheen”. Zeer storend.

Kamertip: Zou ontbijt buiten de deur boeken!!
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank biancakw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Owner van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2023

Beste Biancakw,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren.
Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij vinden het enorm prettig dat uw verblijf naar wens is geweest.

Wat vervelend dat het ontbijt niet helemaal naar uw wens is geweest, we zullen dit zeker oppakken met de desbetreffende afdeling.

Al onze medewerkers doen hun uiterste best om onze gasten van een excellente service te voorzien en een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

We hopen dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw verblijf.
Uiteraard zien wij u graag nog eens terug in Hotel Nassau Breda.

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Pam van Gils | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2023 via mobiele applicatie

Erg mooi en verzorgd hotel. Kamer ruim en schoon. Vriendelijk personeel. Ligt centraal in het centrum. Bedden lagen lekker alleen de kussens wat dik maar dat is een kwestie van smaak. Breda is een prima stad om te winkelen en lekker te eten.

1 puntje je doucht in een open ruimte met glazen wand wat prima is als je alleen bent of met je partner. Maar met vrienden is dit wat minder prettig qua privacy. Geen badkamer deur aanwezig dus.

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank judea1987
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Owner van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2023

Beste Judea1987,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren.
Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren. Wij vinden het enorm prettig dat uw verblijf naar wens is geweest.

Al onze medewerkers doen hun uiterste best om onze gasten van een excellente service te voorzien en een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Wij zullen uw feedback dan ook delen met al onze medewerkers en waarderen dit enorm.

We hopen dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw verblijf.
Uiteraard zien wij u graag nog eens terug in Hotel Nassau Breda.

Tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Pam van Gils | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2023 via mobiele applicatie

Geweldig ontvangst door Emily, wat een leuke dame. Enthousiast en gelijk uitleg over Breda.
De locatie van het hotel is werkelijk geweldig.
Prachtige ruime kamer.
Nadeel is de wc met semi glazen deur. Niet fijn plus de kier bij de deur geeft niet echt privacy op het toilet en het was erg krap.
De kamer was veel te warm.
Mini bar was leeg.
De bedden waren fantastisch.
De ontbijtzaal was fenomenaal. Zo mooi.
Het ontbijt buffet zelf was met name leeg. Meerdere gerechten waren op, denk aan Jam, kaas, yoghurt naturel en pancakes. Deze werden niet aangevuld ondanks dat wij er al om 9 uur zaten.
Prijs kwaliteit denk ik dat ik een andere keer voor een ander hotel kies.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank A3686DEestherg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dani Franken, Guest Services / Front Office van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2023

Beste A3686DEestherg,

Hartelijk dank voor uw recente overnachting in Hotel Nassau Breda en de tijd die u heeft genomen om ons hierover te informeren. Enkel met de feedback van onze gasten kunnen wij onze service blijven verbeteren. Vervelend dat wij tijdens uw verblijf tekort zijn geschoten op een aantal vlakken. Al onze medewerkers doen hun uiterste best om onze gasten te voorzien van een excellente service. Echter zijn wij daarnaast ook erg blij te lezen dat sommige dingen u erg bevallen zijn. Wij zullen uw feedback dan ook delen met al onze medewerkers. Daarnaast hopen we dat u mooie herinneringen heeft overgehouden aan uw verblijf. Uiteraard hopen we u toch nog een keer terug te zien in Hotel Nassau Breda. Met vriendelijke groet, Pam van Gils | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken