Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“weekend 19/20- 2020 fam Boer”

Hotel - restaurant - brasserie Valuas
Geclassificeerd als nr. 12 van 152 Restaurants in Venlo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 145
Keukens: Frans, Nederlands, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Lunch, Reserveringen
Beschrijving: Welkom in de wereld van Valuas. Een wereld waarin u centraal staat als onze gast. Een echte bron van genieten, die voor iedereen en elk moment wat te bieden heeft. Elke dag opnieuw gaan we met ons hele team voor een optimale beleving. Dit doen we met veel passie en de glimlach. Wij zien u graag en dat voelt u!
25 september 2020 beoordeeld

hotel en restaurant zijn klasse. Zeer flexibel met wisselen van buiten eten naar binnen eten aan de hand van de weersomstandigheden.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SylRhoon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (197)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 197 beoordelingen

16 augustus 2020 beoordeeld

Nu was het ook boven de 30 graden, maar ik bedoel toch echt de sfeer. Dan gaat het om het hotel, maar zeker ook om het restaurant (in ons geval was dat de bresserie). Mooie ruime kamer, uitzicht op de Maas, maar vooral ontzettend aardige en vriendelijke mensen die alles doen om het je naar de zin te maken.
We hebben fantastisch gegeten. Mooie, creatieve gerechten met prachtige smaakcombinaties. En goede wijnen. Ik kom graag nog eens terug.
Het concept van de brasserie is een kwestie van smaak. Wij hadden stoelen die erg lekker zaten, maar iets te laag waren voor het tafeltje. Misschien ben ik dar een beetje de traditioneel voor. Kan best.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank K3319VFrobd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen ster waardig, gerechten waren simpel . Wel goede kwaliteit maar geen ster waardig . Doorgang van gerechten erg traag of ze waren ons Vergeten. 19:30 aan tafel en 22:15 pas je hoofd gerecht . Nog nooit meegemaakt en toch regelmatige bezoeker van ster restaurant . Of wordt er met 2 maten gemeten in de Michelin wereld?.
De zaak zelf is redelijk gedateerd en dat los je niet op door trendy lounchmuziek te draaien. Wat een mooie avond had moeten worden viel dus erg tegen .
Personeel was vriendelijk en behulpzaam zoals het hoort.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Mafrab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2020 beoordeeld

Wij hadden met vrienden een arrangement: 4 gangendiner met wijn, overnachting en ontbijt. Goed en verrassend diner. Topper was de kabeljauw, verrassend het eerste (groente)gerecht met koude en warme sake. Jammer dat bij het ontbijt maar één kopje was inbegrepen, rest bijbetalen. Dat vonden wij bij zo'n zaak niet passen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank vosje1111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2020 beoordeeld

Helaas vonden wij het restaurant niet ster waardig. Je kunt voor puur kiezen, maar in ons geval was er weinig tot geen aandacht gegeven aan het eten. Dit gaat wat verder dan puur. Ganzelever wordt als blok opgediend en that's it. Sla in een klein bakje zonder veel smaak. Slechts 1 gerechtje (ceviche) was leuk opgemaakt. Verdere opmaak van de gerechten was er niet. Aandacht van het bedienend personeel was miniem. Muntthee had een eigenaardige bijsmaak. Ook bij de koffie/thee was niets extra’s te vinden. Misschien hebben wij op de maandagavond pech gehad en is het de andere dagen wel goed.

Datum van bezoek: juli 2020
5  Bedank Ellen3016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hotel - restaurant - brasserie Valuas bekeken, bekeken ook

 

In Hotel - restaurant - brasserie Valuas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.