Deborah S

Prima hotel

Beoordeling van Van der Valk Hotel Venlo
4,0 van 5 bollen17 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ik vond het een mooi hotel. Wij zaten op de 5de verdieping in de nieuwe toren en vonden de hotel kamer mooi. Het was alleen wel jammer dat de lounge hoek ook daadwerkelijk een loungehoek was.. je zat daar letterlijk in opgesloten, wat wij niet zo aantrekkelijk vonden. En de douche was vrij klein voor stellen. Verder een heel fijn bed en een mooi ingerichte kamer.
Datum van verblijf: september 2024
Kamertip: Verwacht misschien niet te veel van de loungehoek en de badkamer.
Gereageerd 24 okt 2024
Bedankt voor uw review. Sinds de opening van onze nieuwe hoteltoren bieden wij een breed scala aan nieuwe kamertypen aan. Wellicht past één van onze andere kamers beter bij uw wensen. Wij adviseren u een volgende keer heel graag. Tot ziens in Van der Valk Hotel Venlo.
Campanile Venlo
  • Algotels
0.3 km van Van der Valk Hotel Venlo
2.8 km van Van der Valk Hotel Venlo
3.2 km van Van der Valk Hotel Venlo
Een blik op onze suite, net als alle kamers voorzien van Auping-bedden.
4.5 km van Van der Valk Hotel Venlo
B&B Bourgondisch Lomm
5.4 km van Van der Valk Hotel Venlo
Meer hotels in Venlo bekijken
Beoordeeld op 17 september 2024

mooi hotel met prachtige kamers we hadden twee kamers in het nieuwe gedeelte .
service was goed het eten heerlijk en de bediening was erg aardig.

Datum van verblijf: september 2024
VdVHotelVenlo Sales en Marketing, Sales van Van der Valk Hotel Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2024

Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf en graag tot ziens.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2024

Prima hotel, vriendelijke mensen bij de receptie, keurige en schone kamer, uitstekende boxspring met prima topper en een fris dekbed. Het restaurant is goed, bediening vriendelijk en snel zonder dat je een haastgevoel krijgt. Keuken is zee goed te noemen en je krijgt een ruime voldoende portie voedsel. Daarna de bar bezocht, zeer gezellig ingericht met een zeer ruim assortiment.

Datum van verblijf: september 2024

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf en de mooie omgeving. Graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 16 september 2024

Altijd fijn, was 3e keer nu. Kamers in nieuwe gedeelte zijn beste. Douchekop was verknald en losse douchekop los van de muur. Daar al aangeven.
Eten is altijd prima, bearnaise saus van super kwaliteit.
Leuke bediening, wel altijd idee dat er 2-3 mensen te veel zijn. Maar daardoor loopt alles soepel, maar volgens mij kan met minder mensen nog soepeler. We werden bv nu door 3 mensen gevraagd of t naar wens was. Dat is goed en lief, maar ook storend.

Datum van verblijf: september 2024

Bedankt voor uw ontzettend mooie review! Fijn dat wij u reeds voor de derde keer mochten verwelkomen. Uw opmerking met betrekking tot de douchekop is inderdaad gelijk opgepakt door onze technische dienst. Goed dat u dit direct heeft aangegeven. Heel graag tot de volgende keer.

Beoordeeld op 16 september 2024

Prachtige kamer gelukkig zonder tapijt, maar helaas erg gehorig kamer met tussendeur. dat ondanks vraag rustig gelegen

Datum van verblijf: september 2024

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat wij u mochten verwelkomen. Geeft u uw voorkeur de volgende keer gerust nogmaals aan in het hotel, dan kunnen wij ook direct actie ondernemen en u wellicht een andere passende kamer aanbieden. Heel graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 14 september 2024

Het was gezellig leuk in het hotel , en een fijne verjaardag gekregen met leuke mensen.
Ik zal mijn verblijf zekers aanprijzen bij vrienden en kenisen.

Datum van verblijf: september 2024

Ontzettend bedankt voor uw mooie review. Leuk dat u uw verjaardag bij ons heeft gevierd. Heel graag tot een volgende keer in Van der Valk Hotel Venlo.