bengvanderheide

Beoordeling van Van der Valk Hotel Venlo
4,0 van 5 bollen25 mrt 2023 beoordeeld
vriendelijk personeel
heerlijke sauna en stoombad
neem je fiets mee. je kunt er mooi fietsen
......................................................................
.....................................
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 27 mrt 2023
Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf én de prachtige omgeving. Heel graag tot ziens in ons hotel.
3.2 km van Van der Valk Hotel Venlo
2.6 km van Van der Valk Hotel Venlo
Een blik op onze suite, net als alle kamers voorzien van Auping-bedden.
4.5 km van Van der Valk Hotel Venlo
3.3 km van Van der Valk Hotel Venlo
2.7 km van Van der Valk Hotel Venlo
Meer hotels in Venlo bekijken
Beoordeeld op 23 maart 2023

Overnachting kado gekregen. Mooie, superruime luxe kamer met zelfs een zithoekje. Mooie gloednieuwe badkamer. Heerlijke bedden. Prima koffie en thee faciliteiten. Lekker zwembad. Luxe en uitgebreid ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: februari 2023
Sales and Marketing, Sales van Van der Valk Hotel Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2023

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf. Heel graag tot ziens in ons hotel!

Beoordeeld op 21 maart 2023

Personeel werkt niet met plezier en service. Gasten krijgen het gevoel dat ze lastig zijn. Stoombad en infrarood werkten niet (niet gemeld). Finse Sauna is aan v.a. 17u. Dit had ook beter gemeld kunnen worden bij de receptie, dan hadden we eerst wat kunnen gaan drinken. Douche is niet fijn. Harde schuine straal in een klein hokje. Zoveel water, dat kan beter.

Datum van verblijf: maart 2023

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat wij u mochten verwelkomen. De actuele openingstijden van onze wellness staan vermeld op onze website. Graag tot ziens in ons hotel.

Beoordeeld op 19 maart 2023

Lang weekend verbleven. Hotel bestaat uit 2 torens, in de oude toren bevinden zich de comfort kamer, in de nieuwe toren de luxe kamers ( deze hadden wij geboekt ). Echt een aanrader. Uitstekende service en verblijf.

Datum van verblijf: maart 2023

Hartelijk dank voor uw mooie terugkoppeling. Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf en heel graag tot ziens!

Beoordeeld op 17 maart 2023

Mooi luxe groot hotel
Goed restaurant mega ontbijt
Gezellige bar goede locatie naast de afslag onze kamer aan de snelweg kant maar niks van gehoord kamer is ruim en mooi ingericht een aanrader al is het alleen voor het ontbijt!!

Datum van verblijf: maart 2023

Bedankt voor uw mooie aanbeveling! Wat fijn dat u heeft genoten van uw verblijf én het ontbijt in het bijzonder. Heel graag tot ziens in ons hotel.

Beoordeeld op 16 maart 2023

Ik verbleef onlangs in Hotel Van Der Valk Venlo en het was een fantastische ervaring. Het hotel is gunstig gelegen en makkelijk te vinden. Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel en kreeg ik een uitstekende service gedurende mijn hele verblijf.

De kamer was ruim, schoon en modern ingericht. Het bed was zeer comfortabel en ik had een goede nachtrust. De badkamer was ook schoon en voorzien van alle nodige voorzieningen.

Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker. Er was voor ieder wat wils, van warme gerechten tot verse sappen en croissants. Ook het restaurant en de bar zijn zeker een aanrader.

Het personeel was zeer behulpzaam en attent tijdens mijn verblijf. Ze zorgden ervoor dat ik me welkom voelde en dat mijn verblijf zo comfortabel mogelijk verliep. Ik zou Hotel Van Der Valk Venlo zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een comfortabel en gastvrij verblijf in Venlo. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst terug te keren!

Datum van verblijf: maart 2023

Bedankt voor uw ontzettend mooie review. Wat fijn dat wij u mochten verwelkomen. Heel graag tot de volgende keer, dan staan wij graag weer voor u klaar.