Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 60
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 16-12-21
Priceline
US$ 59
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 15-12-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
US$ 50
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 59
Hotels.comUS$ 60
Destinia.comUS$ 65
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (218)
Beoordelingen filteren
218 resultaten
Waardering van reizigers
37
78
73
20
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
37
78
73
20
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 218 beoordelingen
Beoordeeld op 19 augustus 2021

Wij hebben erg genoten, vriendelijke medewerkers, erg betrokken avond eten ging zelfs in overleg, zij deden voorstel en als er dan iets was wat we niet lusten konden we aangeven wat we wilde eten. Ontbijt was een luxe en veel keuze.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Elsengezi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D van Heugten, Overig van Campanile Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2021

Beste Els en gezin,

Hartelijk dank voor de goede review en positief commentaar.
Fijn om te horen dat jullie weekje vakantie erg in de smaak is gevallen.

Met vriendelijke groet,
Team Campanile Venlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2021

Schoon.eten is gemiddeld. Personeel vriendelijk. Groot minpunt. Beeld tv flikkerd en slecht geluid. Personeel zei monteur komt. Geen monteur gezien geen goede service
Of ze aan het jokken zijn weet ik niet.echt een minpunt

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Mowelien
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D van Heugten, Overig van Campanile Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2021

Geachte Mowelien,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven!

Wat fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk was, dit doen ons goed als team.
Het klopt het inderdaad dat wij een probleem hadden met de tv's, dit is echter zo snel mogelijk opgelost door de monteur.
Het is wel degelijk opgelost en de tv's werkte weer prima na dat de monteur het probleem had opgelost.

Dit vinden wij dus erg jammer en vreemd, mocht u nog een volgende keer terug komen dan kunt u uw problemen altijd melden bij ons receptie team en zullen wij zo snel mogelijk voor u op zoek gaan naar een oplossing.

Wij hopen ondanks de klachten, dat u desalniettemin een fijn verblijf heeft gehad.
Graag zien wij u terug in de nabije toekomst!

Met vriendelijke groet,
Team Campanile Venlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2021

S’avonds een gezellig muziekje aan is wel gezelliger in het restaurant. Het eten en de bediening is perfect de kamers waren goed en schoon.
Het Hotel ligt dicht aan de snelweg dus makkelijk te bereiken en er is genoeg parkeer gelegenheid
.

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank 587marioren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D van Heugten, Overig van Campanile Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2021

Geachte 587marioren,

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling!

Wat goed om te horen dat de kamers goed en schoon waren.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Campanile Venlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2021

We werden keurig ontvangen en het is er erg rustig en ontspannen. Alleen de hangertjes is een beetje
een gedoe. De ontvangst was rustig en duidelijk. Parkeren is ook erg gunstig. Verder hebben we er
niet veel over te zeggen omdat we er maar een nachtje waren.

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank hansD1428KS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D van Heugten, Overig van Campanile Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2021

Geachte hansD1428KS,

Hartelijk bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,
Team Campanile Venlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2021 via mobiele applicatie

Gezellig hotel, heel vriendelijk personeel.
Inchecken ging heel vlot en er werd ons vriendelijk alles uitgelegd!
Ivm coronamaatregelen kon je s'avonds je ontbijt bestellen en dit in de ochtend ophalen of buiten in de tuin opeten.
Ook hier zeer vriendelijk (carina) geholpen en je kon koffie, thee en jus d'orange bestellen zoveel als je wilde.
Kamer is wat verouderd maar wel schoon en netjes zelfs met rolluiken

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank audreys229
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
D van Heugten, Overig van Campanile Venlo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2021

Beste Audrey,

Hartelijk dank voor deze fijne review.

Goed om te horen dat alles naar wens was ondanks de aangepaste maatregelen.
Graag verwelkomen wij U volgende keer weer als alles weer normaal is.

Met vriendelijke groet,
Team Campanile Venlo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken