Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”
Beoordeling van El Sótano

El Sótano
Geclassificeerd als nr. 7 van 139 Restaurants in Roermond
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 27
Keukens: Mexicaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: El Sótano is een gezellig, kleurrijk Mexicaans restaurant, gelegen aan de Kraanpoort 7 te Roermond. Kraanpoort is een van de oudste straatjes van Roermond vlakbij de kathedraal en de Markt. Onder het gebouw bevindt zich een 16e eeuws gewelfde kelder waar ook gedineerd kan worden. Deze kelder is zeer geschikt voor het houden van feestjes tot 50 personen of voor etentjes voor groepen tot 32 personen. Er is airconditoning aanwezig. Sinds kort beschikken we ook over een terrasje. Hier kan gedineerd worden maar er kan ook tapas besteld worden. Maarten Vollebergh en Judith Bothmer heten u van harte welkom.
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurant met een geweldige sfeer. Vriendelijke bediening. Eten werd snel geserveerd. De calemares is een aanrader. Lekkere authentieke gerechten, maar ik vond de porties wat aan de grote kant. De salsa is ook heerlijk. Hier komen we zeker nog terug!

Bedank svenja g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith B, Eigenaar van El Sótano, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2018

Beste Svenja, hartelijk dank voor deze mooie review. Het doet ons goed te lezen dat alles naar wens is geweest. Graag tot ziens bij ons in het restaurant!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (191)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 191 beoordelingen

21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker kunnen genieten van de bijzondere sfeer in dit restaurant. Weer eens wat anders. Heel veel lekkere gerechtjes. Voor de grote eter, want met honger ga je hier absoluut niet weg. Je blijft ervan eten.

Bedank Resort753306
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith B, Eigenaar van El Sótano, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2018

Beste heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw review. Leuk dat u genoten heeft van de bijzondere sfeer en lekkere gerechtjes. Graag zien we u weer bij El Sótano!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2018 beoordeeld

Gisteravond erg lekker gegeten bij jullie. Vriendelijke bediening en lekker eten. Goede combinatie. (Tip: als je in het weekend wil eten, kan je het beste reserveren).

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RietG9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith B, Eigenaar van El Sótano, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juni 2018

Beste Riet, hartelijk dank voor deze fijne review!! We vinden het heel belangrijk dat onze gasten het naar hun zin hebben en daar hoort vriendelijke bediening en eten gewoon bij. Het is inderdaad raadzaam om vooral op zaterdag even te reserveren. Graag zien we u weer bij ons in het restaurant! Nogmaals dankjewel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 maart 2018 beoordeeld

Gisteravond met veel plezier weer gegeten bij El Sótano, heerlijk voor/ en hoofdgerecht, sfeervol Mexicaans restaurant met erg vriendelijke bediening.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JaapenRiaCleijne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith B, Eigenaar van El Sótano, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 april 2018

Beste Jaap en Ria Cleijne,
Hartelijk dank voor de leuke review en de mooie complimenten. We zijn blij dat alles naar wens was!
Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Maarten Vollebergh/Judith Bothmer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening en lekker eten, zonder meer. Mijn vlees was mals. Sausje zag er niet uit maar smaakte lekker. Wel verse frietjes wat ik super vond. Gezellig Mexicaanse inrichting.

Bedank biep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Judith B, Eigenaar van El Sótano, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2018

Beste Biep, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens was. Goed te horen!
Graag tot ziens bij El Sótano!
Met vriendelijke groet, Maarten Vollebergh/Judith Bothmer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die El Sótano bekeken, bekeken ook

 

In El Sótano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding