Vio.com
Priceline
Trip.comUS$ 110
Beoordeeld op 26 mei 2023

Teleurgesteld…
De buitenkant is prachtig, goed onderhouden tuinen prachtige oude gebouwen. Bij in en uitchecken was t personeel gehaast en bezig met andere zaken. De kamer was niet heel schoon, douchecabine lekte.
De inrichting was karig en bij elkaar gezocht. De muren waren slecht aan de onderkant, wat ze gedeeltelijk hadden opgelost door er houten stroken tegen aan te schroeven. Tv hangt onpraktisch.
We waren echt zwaar teleurgesteld, het voelde als een “ Oostblok” kamer . Veel geld voor een matige kamer .

Datum van verblijf: mei 2023
Buitenplaats Vaeshartelt, General Manager van Buitenplaats Vaeshartelt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2023

Beste gast,

Bedankt voor uw feedback over uw recente verblijf bij ons hotel. We waarderen uw opmerkingen over de prachtige buitenkant van ons hotel en onze goed onderhouden tuinen.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent over uw verblijf bij ons. We zullen deze kwesties ter verbetering doorgeven aan het betreffende personeel en ervoor zorgen dat de kamers altijd in optimale staat zijn. We streven naar een comfortabel verblijf voor al onze gasten en we zullen uw opmerkingen serieus nemen om onze service te verbeteren.

We hopen dat u ons in de toekomst de kans geeft om uw verwachtingen te overtreffen.

Beoordeeld op 25 mei 2023

Superfijn hotel vooral omdat t hondje welkom was, een fijn kussen en een speeltje/botjes als kadootje…
Het park is prachtig en de accommodatie is smaakvol ingericht!
In het restaurant kun je heerlijk dineren.

Beoordeeld op 25 mei 2023

Zie op de site van Vaeshartelt zelf.
Er zijn veel verbeterpunten waaronder een goede leiding voor her personeel, nu als los zand samen.
Wel van goede wil maar men voelt zich niet verantwoordelijk voor het gezamenlijk gebeuren, jammer!

Datum van verblijf: mei 2023
Buitenplaats Vaeshartelt, General Manager van Buitenplaats Vaeshartelt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2023

Beste,

Dank u voor het delen van uw feedback. We waarderen uw opmerkingen en zullen eraan werken om de nodige veranderingen door te voeren. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en een betere ervaring te bieden aan onze gasten.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle input. We hopen u in de toekomst een positievere ervaring te kunnen bieden.

Beoordeeld op 21 mei 2023

Mooi hot, keurige kamers. Miste wel een koffiezetapparaat. Heerlijke dagen gehad, wel wat geluidsoverlast van andere gasten. Personeel was super gastvrij en heeft zijn beste gedaan om ons aan niets te laten ontbreken. Ontbijt was heerlijk

Datum van verblijf: mei 2023
Buitenplaats Vaeshartelt, General Manager van Buitenplaats Vaeshartelt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2023

Hoi,

Wat fijn om te lezen dat je een prettig verblijf hebt gehad bij Vaeshartelt! Daarnaast dank dat je de tijd hebt genomen om feedback met ons te delen. Wij kiezen ervoor geen koffie-/theefaciliteiten op de kamer neer te zetten omdat we onze (hotel)gasten graag in één van onze restaurants een heerlijke kop koffie serveren. Hopelijk mogen we je nogmaals ontvangen!

Vriendelijke groet,

Beoordeeld op 21 mei 2023

Alles was tip top in orde, de kamer, locatie, ontvangst, alles was zeer goed. We hadden een arrangement met 3gangen menu geboekt en deze was zeer lekker! De avond afgesloten in de zeer mooie en goed geprijsde bar.

Hoi Jens,

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat uw verblijf bij ons in alle opzichten uitstekend was. Het is fijn om te weten dat u de avond hebt afgesloten in onze prachtige bar. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Liefs,