Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 87
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Hurb
US$ 87
US$ 73
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 14
Orbitz.com
Hotels.comUS$ 74
eDreamsUS$ 87
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.149)
Beoordelingen filteren
1.149 resultaten
Waardering van reizigers
436
515
144
42
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
436
515
144
42
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.149 beoordelingen
Beoordeeld op 29 december 2020

We kwamen helemaal tot rust op dit schitterende landgoed. Een goede uitvalsbasis voor vele wandelingen in de omgeving. Maastricht is daarnaast ook schitterend en de binnenstad op fietsafstand. Aanrader dus

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AlexanderB259
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2020

Goede service, vriendelijke bediening, hele goede bedden, erg lekker eten. Ook de kasteelkat was erg gezellig! Ik raad het hotel dan ook zeker aan, met name voor stellen is het erg geschikt. Mooi interieur!

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Guiliaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2020

Ooit voorbehouden aan vorsten en edellieden, maar tegenwoordig kan iedereen zich hier prins en prinses voelen door een nacht in het kasteelhotel te komen slapen. Vaeshartelt ademt nog echt de oude allure die je in een kasteel denkt te vinden. Mét een moderne touch.

Tijdens ons logeren in oktober brengt dat ons prachtige herfstwandelingen tussen de rood-oranje bladeren en overal de mooiste paddenstoelen. En als je na een boswandelingen graag de stad in wil, zit je in een paar minuten al in het bourgondische Maastricht en het pittoreske Valkenburg. Vaeshartelt is daarmee ook een perfecte basis om Zuid-Limburg te verkennen!

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TheOrangeBackpack-nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn hier met een groep van vrienden geweest en wij hebben ons weekend hier echt genoten! Lekker eten, aardig personeel en very pet friendly!Er waren cadeautjes voor onze klein hond bij de kamer! Heel lief

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 65blancaz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2020

We hebben genoten. Het is werkelijk prachtig gelegen. Een mooi monumentaal buitenverblijf omringt door een evenzo mooie tuin. De kamers zien er modern uit en eigenlijk vonden wij het wel handig dat de wasbak niet in de badkamer gelegen was. Hierdoor kan de een douchen en de ander heeft dan meer dan genoeg ruimte om make-up er af te halen of te scheren.
De aankleding van het hotel stond aan. Restaurant was gezellig en de bar gedeelte was ook knus.
Het ontbijt in de ochtend was heerlijk. Fijn dat er een buffet was. Doordat je van tevoren moest aangeven wanneer je ervan gebruik wilde maken was het niet te druk. Tussen de tafels waren er tafels met gereserveerd bordjes (waar je dus niet mocht gaan zitten).
Kortom, deze ervaring was voor herhaling vatbar.

Datum van verblijf: november 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank PaulineV3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken