Trip.com
eDreams
Beoordeeld op 18 maart 2023 via mobiele applicatie

Fantastisch verblijf gehad in dit mooie hotel. Bij binnenkomst is het al indrukwekkend. Ontvangst is erg goed en er wordt met alles met je meegedacht. Auto wordt voor je weggereden en weer gehaald wanneer je hem nodig hebt. Kamers zijn netjes en groot genoeg. Combinatie van modern, maar ook de authenticiteit van het klooster.

Datum van verblijf: maart 2023
Ramon Denissen, Guest Services / Front Office van Kruisherenhotel Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Geachte Pmast,

Hartelijk dank voor uw review!
Wat fijn om te lezen dat u een fantastisch verblijf heeft gehad bij Kruisherenhotel Maastricht. Evenals het feit dat u heeft genoten van de kamers, de authenticiteit en design van ons prachtige gebouw.

Beoordeeld op 13 maart 2023

Het Kruisherenhotel biedt niet wat je ervan verwacht. De "collega die u naar uw kamer brengt" kwam, ondanks zijn toezegging, nimmer terug met een antwoord op onze vraag over. de reservering. De geluiden op de hotelgang en van het verkeer op straat hadden vrijspel. Het grootste bezwaar richt zich tegen het bad. Dat is dermate diep en smal dat de gemiddelde hotelgast daar met moeite in kan stappen. En er evenzeer moeizaam weer uitkomt. Voeg daarbij een lege zeepdispenser, die vastgenageld zit aan de muur, en het ochtendhumeur komt onder behoorlijke druk te staan. Gelukkig is en blijft Maastricht en gezellige stad.

Geachte JacquesN969,

Hartelijk dank voor uw review!
Wat jammer om te vernemen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. De hotelkamers bij Kruisherenhotel Maastricht beschikken over een douche en een verlaagd bad of een douche-in-bad combinatie welke ook verlaagd is. Met de bouw van het hotel is dit gedaan zodat onze gasten gemakkelijker in een bad kunnen stappen.

Onze excuses betreft het ongemak van de dispenser. Deze had uiteraard vernieuwd moeten zijn - onze collega's van de receptie staan echter 24 uur per dag voor u klaar om dit direct te verhelpen. Eveneens is dit direct opgepakt met de afdeling housekeeping.

Beoordeeld op 8 maart 2023

Vanaf de vriendelijke ontvangst tot het hartelijk "tot ziens" niets dan complimenten.
Een tien met een griffel voor het hotel en zeker ook voor ons diner in Chateau Neercanne.
Een verblijf, dat nog lang in onze herinnering zal blijven.
We hebben genoten!

Geachte Ferry E,

Hartelijk dank voor uw review!
Wat een prachtige woorden om terug te mogen lezen. Uw complimenten zullen wij zeker delen met onze collega's evenals onze collega's van Chateau Neercanne.

Beoordeeld op 6 maart 2023

Afspraken worden niet nagekomen. Eerste telefonische reservering is misgelopen. Uiteindelijke reservering met een junior suite kon niet worden nagekomen. En zo heb ik o.a. nog steeds niet de afrekening ontvangen die ze mij per mail beloofd hebben.

Geachte Z3708ZEmail,

Hartelijk dank voor uw review!
Wat vervelend om te horen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Uiteraard is dit niet de bedoeling - waarvoor onze welgemeende excuses betreft het ongemak.
Onze collega's van de receptie zenden u graag de factuur per e-mail toe. Helaas kunnen wij geen gastnaam opzoeken via TripAdvisor - zouden wij u vriendelijk mogen vragen een e-mail te sturen met uw verzoek naar info@kruisherenhotel.nl - dan nemen wij uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling.

Beoordeeld op 3 maart 2023

Mooie ambiance, zeer prettig vriendelijk personeel. Goede service en een lekker diner en bovendien in het centrum van Maastricht gelegen. Wij hadden een 4 gangen diner in deze mooie omgeving en hebben hier erg van genoten.

Geachte Akkerman2023,

Hartelijk dank voor uw review!
Ontzettend fijn te vernemen dat u heeft genoten van de ambiance, vriendelijkheid van onze medewerkers en de culinaire aspecten van Kruisherenhotel Maastricht.