Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De lekkerste tapas”
Beoordeling van Café Madrid

Café Madrid
Geclassificeerd als nr. 79 van 514 Restaurants in Maastricht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 28
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Een Nederlandse kok die de heerlijkste tapas maakt! Die vind je hier, bij café Madrid!
We hebben gesmuld van Pimientos de Padron en Pulpo a la Gallega. Volgens mijn tafeldame de allerzachtste inktvis die ze sinds tijden had gegeten!
Volgende keer komen we de andere heerlijkheden proeven!
Mede door de mooie inrichting en de vrolijke bediening een dikke 5!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Joossie123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (170)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 170 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ongedwongen tapas eten. Steeds weer een zaligheid om hier na een namiddagje shoppen binnen te vallen. Best wel reserveren! Op de foto: plato de fiambres y quesos.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank MaartenK227
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Spaans eten in een gezellig drukke ambiance. Alle gerechten waren lekker, voor mij stak de Pulpa (octopus) er echter met kop en schouders bovenuit.
Ik herken mij wel in andere beoordelingen over te weinig personeel. Beide serveersters liepen zich het vuur uit de sloffen, maar konden het niet altijd helemaal bijbenen. Daardoor zit je wat langer, maar dat is eigenlijk toch waar het bij tapas eten om draait, lekker lang tafelen?

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Patrick S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Service was goed, bereiding van de gerechten waren ook goed, grotendeels waren de gerechten niet tot nauwelijks hoog op smaak (zout n.a.w). Zonde want dat had eigenlijk niet gehoeven!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank michaelvV262BB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas . De octopus a la plancha is subliem . Vriendelijke bediening . Gezellige bar om te vertoeven.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank lindavT5890VV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Café Madrid bekeken, bekeken ook

 

In Café Madrid geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding