Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terrasje”

Brasserie Bonhomme Maastricht
Geclassificeerd als nr. 377 van 514 Restaurants in Maastricht
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lang wachten, onvriendelijk personeel, geen ijs in je frisdrank waar ze wel € 2,60 voor vragen, kortom een ballentent

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ennos287
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (90)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 90 beoordelingen

24 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben ongeveer een halfuur moeten wachten op twee drankjes terwijl het terras nog niet halfvol zat en er toch wel wat personeel rond liep.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank LeenS177
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De eerste paar keer dat we hier kwamen was het goed en lekker de laatste maal totaal Niet Veel keuze en Niet zo lekker , trage bedieng en als Je Er werkt moet Je wel Alles weten qua vriendelijkheid kan het nog beter

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank sarapeeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2019 beoordeeld

Als het mooi weer is en je kunt lekker buiten zitten, dan kun je wel door de onvriendelijkheid van het personeel heen kijken en een lekker kopje koffie drinken, maar ga niet echt uit eten daar, want het personeel weet de sfeer door een overmaat aan chagrijn grondig te verzieken.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Afke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie in maastricht met prachtig uitzicht over de maas.
Mijn vriendin en ik hebben genoten van het Maastrichts zuurvlees en een broodje Beenham. Vriendelijke en gastvrije bediening.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank 043stefan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Bonhomme Maastricht bekeken, bekeken ook

 
Maastricht, Limburg
 

In Brasserie Bonhomme Maastricht geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding