Agoda.com
Prestigia.comUS$ 190
Beoordeeld op 27 december 2022

Wij kochten voor 1400,00 euro een driedaags kerstarrangement met 2x lifecooking inclusief huiswijn en 1x diner met drank voor eigen rekening. In november werd ons gevraagd of we 1 lifecooking wilden omzetten in diner. Wij gingen akkoord. In december contact gezocht met de vraag of bij het ene diner de huiswijn was inbegrepen omdat alles al betaald was. Dat moest even overlegd worden en de volgende dag werd gezegd dat het in orde was, dus inclusief huiswijn. Bij het inchecken nog even geïnformeerd of het duidelijk was en het stond genoteerd. Wij wilden uiteindelijk geen gedoe bij het diner. Maar dat werd het toch. De restaurantmanager wist van niks en wij moesten gewoon onze wijn betalen. Wij schrokken van de arrogante houding. We konden óf de wijn betalen óf naar de lifecooking gaan. Na het eten bij de receptie gevraagd wat nu eigenlijk in de computer was gezet. Daar stond alleen de wissel van lifecooking naar diner, verder niks. Er is nog overleg geweest met de managers maar zij konden de restaurantmanager niet afvallen. En waar gaat het om? 18,00 euro is 4 glaasjes huiswijn. Dit gebeuren heeft een stempel gedrukt op ons verblijf omdat wij werden neergezet als leugenaar.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 15 december 2022 via mobiele applicatie

Na terugkomst van een concert van Andre Rieu hebben de personeelsleden ons, de gasten dus fantastisch vermaakt.
Nog nooit meegemaakt dat het personeel zo uitbundig mee feest mocht vieren, zelfs de leidinggevenden deden mee.
Fantastisch

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 28 november 2022

helaas luidruchte kamer snelweg duidelijk te horen in de even kamers niet aan te raden dus om 5.30 h al wakker hierdoor en dat op zondagochtend en wel duidelijk per mail gevraagd naar een rustige kamer teleurstelling op dit gebied .
Ontbijt goed veel keuze jammer van industrieel hartig beleg.
verder service en personeel prima

Kamertip: neem geen even kamer deze liggen aan de snelwegkant
Beoordeeld op 27 november 2022 via mobiele applicatie

Mijn kennis is lid van de club vd Valk exclusief. Zij boekte een mooie kamer met ontbijt. Ik betaalde 525 euro voor 2 nachten. Nogal prijzig maar alles was fantastisch. Hele mooie kamer, net gerestyld denk ik. Groot, licht en van alle gemakken voorzien. Ontbijt buffet leverde positieve keuzestress op! Wat geweldig om daar te ontbijten. Ik was er weg van. 1 keer gedineerd. Ook bijzonder goed gegeten.

Kortom, een geweldige plek om Maastricht te verkennen vind je hier. Kost wat maar je krijgt ook veel ervoor terug

Beoordeeld op 24 november 2022

het verhaal van ckL2131BR sluit helemaal aan op onze ervaring. En toch enkele aanvullingen. De verlichting in het toiletgedeelte reageert op een sensor, ga je 's nachts naar het toilet, dan wordt je verrast met een sterke verlichting, wat wij als storend hebben ervaren, Het douchegedeelte heeft een halve glazen afscheiding, hierdoor komt water deels in het overige gedeelte. De TV heeft een beperkt aantal Nederlandstalige kanalen, bijvoorbeeld geen Belgische zenders. Onze herfstarrangement kostte meer dan 600 euro (!) en dan ben je wat kieskeuriger, mede omdat wij een betere ervaring hebben met van de Valk, Almere. Overigens vierden wij mijn verjaardag en terwijl mijn geboortedatum bekend is in hun systeem, kreeg ik geen spontane felicitatie, iets wat andere commerciele instellingen (Bol.com, Mediamarkt, etc.) wel hebben gedaan. Als wij weer naar Maastricht gaan, wordt het zeer waarschijnlijk een ander hotelketen.