TravelocityUS$ 102
Beoordeeld op 31 december 2022

Personeel verschrikkelijk. Tijdens inchecken geen goedenavond, geen uitleg over ontbijt, geen lachje kon er vanaf. Tijdens het ontbijt geschreeuw en gescheld naar collega's onderling. Met het uitchecken 5 minuten staan wachten tot er iemand überhaupt kwam terwijl we ze hoorde praten!! Beschimmelde badkamer en een afstandsbediening die niet werkt. Ontbijt was de helft van het eten al op toen we aankwamen. Zeer teleurgesteld in dit hotel.

Beoordeeld op 28 december 2022

De kamers zijn vuil, veel verlichting kapot. Afvoerputje stinkt in badkamer. Hoofdkussen zijn aan vervanging toe, te dun/ te plat.
Receptioniste was niet echt vriendelijk, het parkeren moet je betalen.
Het ontbijt is in tijdslot. En werd slecht aangevuld.
Dus onze conclusie: prijs is te hoog , tegenover de staat van de hotelkamer. ( 124 en 126 )
Wel dicht bij het centrum, is op loopafstand

Beoordeeld op 25 december 2022

de service was matig.
Het slot van de deur( kamer 2) was kapot. 2 x doorgegeven bij de receptie en er werd niets mee gedaan. Het antwoord was dat de technische dienst het heel erg druk had. Ook de verlichting in de kamer was minimaal. Een paar weinig licht gevende lampjes, waarbij je geen boek kunt lezen. Ook 's-avonds in de bar duurde het lang voordat er iemand kwam ondanks dat het totaal niet druk was.. Het was de 2e keer dat we in het hotel waren, maar wij vonden het erg achteruit gegaan.

Beoordeeld op 23 december 2022

Redelijk hotel, niet echt proper, ontbijt ondermaats, personeel buitenlands en schuchter. Receptie is wel ok. Uitkijken dat het niet afglijdt naar Fletcher niveau. Een paar jaar niet geweest maar nu een beetje geschrokken van kwaliteit.

Beoordeeld op 14 december 2022

Het hotel is goed gelegen, dicht bij het centrum van Maastricht.
Maar erg proper was het niet. De lift, de hal naar de kamers en de kamer zelf waren vuil.
De dag nadien was de lift nog niet gepoetst. In de kamer lag nog een vuile sok van de vorige gast.
Het ontbijt is matig voor een 4 sterren hotel.