Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 20-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
US$ 82
US$ 80
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 2
eDreamsUS$ 82
TravelocityUS$ 82
CheapTicketsUS$ 82
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (608)
Beoordelingen filteren
608 resultaten
Waardering van reizigers
94
257
177
52
28
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
94
257
177
52
28
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 608 beoordelingen
Beoordeeld op 29 november 2020 via mobiele applicatie

Hotelkamer opzich prima, redelijk schoon.
Hadden een verkeerde kamer gekregen, we konden meteen van kamer wisselen.
Receptie personeel zeer vriendelijk!

Ontbijt was prima, wat je er van verwacht.
Diner in het hotel geen aanrader.. personeel ziet niks moet steeds je vinger opsteken als je niet vergeten wilt worden.
Om 19:00 aan tafel en kregen pas om 19:40 ons wijntje die je voor 20:00 op moest hebben ivm corona maatregelen.
Verder het eten matig, niet nogmaals.

Kortom prima voor een nachtje te vertoeven maar niet voor de luxe.

Datum van verblijf: november 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank beauvans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sonja Wilkens, Geschäftsführer van Select Hotel Apple Park Maastricht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2020
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for your review.
We are glad that you was satisfied with our staff and we apologize for the bad dinner service. Of course we will talk to the restaurant operator.
We hope we will have the chance to welcome you back at our hotel.

With best regards
Your Select Hotel Apple Park Maastricht Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2020

Tijdens corona is het lastig om je zaakjes op orde te krijgen en te houden. Hier lukt dat uitstekend. Zeer klantvriendelijk en ontbijt is uitstekend, alsook de snacks.
Kamers kunnen schoner en een tweede werkende lift zou ook gene luxe zijn.

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Zwarte_Leeuw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2020 via mobiele applicatie

Ongezellig en groot hotel. Ook de locatie. Op zich wel netjes, maar vrij basic en sfeerloos hotel. Zelfs een naam op de buitenkant van het hotel is blijkbaar te veel moeite. Personeel onpersoonlijk. Wel mooi grote kamer. Prima hotel voorop doorreis, maar voor een romantisch weekend Maastricht zou ik iets anders kiezen.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Vinwippertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2020 via mobiele applicatie

Net hotel, maar geen 4 sterren waard, misschien tijdens de laatste verbouwing in 2005.
Maar nu nog een douche in het bad met een douche gordijn en een douchekop waarvan de helft nog maar water geeft!
Dat in 2020.
Wel vriendelijk en aardig personeel en goed uitgangspunt voor bezichtiging Maastricht en omgeving.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dicknl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2020 via mobiele applicatie

De kamer is redelijk, jammer dat door corona-maatregelen de koffie en theefaciliteiten verdwenen waren en het ontbijtbuffet ietwat versoberd leek. Hygiëne op de kamer liet te wensen over, vooral de badkamer. Isolatie is goed, het was druk bezet en ligt naast snelwegen, maar geen geluidsoverlast. Ik miste vooral de mogelijkheid om op bed zittend tv te kunnen kijken omdat je niet tegen de muur kon met je kussen. Kluisje gratis aanwezig, werkte prima. Centrum Maastricht ligt op ruim 2 km afstand en is prima via een wandelpad te bereiken.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mieked501
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken