Expedia.comUS$ 101
TravelocityUS$ 101
Orbitz.comUS$ 101
eDreamsUS$ 101
Beoordeeld op 29 juli 2019

Hotel-Restaurant In den Hoof is een hotel waar je je echt welkom voelt vanaf het moment dat je bij de receptie ontvangen wordt. Het restaurant bevindt zich aan de rand van het centrum van Maastricht, nabij een bushalte.
Het personeel is zeer vriendelijk en helpt je waar mogelijk bij vragen of met tips voor fietsroutes o.i.d.
Het is mogelijk om goede fietsen te huren bij het hotel om de mooie omgeving te gaan verkennen of Maastricht zelf.
De kamers zijn voldoende ruim en van alle standaard voorzieningen voorzien.
Het ontbijt is niet heel uitgebreid, maar verder prima !
Mogelijkheden om te dineren zijn er ook en de weekschotel die wij gekozen hebben smaakte voortreffelijk. Verder is er een mooi terras waar je kunt genieten van een lekker drankje.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 13 april 2019

Hotel ligt 5 auto-minuten rijden van het centrum. Bijzonder vriendelijke ontvangst, mooie gerenoveerde kamer met moderne douche( inloop) en fijne bedden. Ontbijt niet zeer uitgebreid maar voldoende, gratis parkeren.

Datum van verblijf: april 2019
Beoordeeld op 8 april 2019 via mobiele applicatie

Dit diervriendelijke hotel hebben we toevallig ontdekt met een Bongobon . Het hotel ligt net buiten het centrum en is gemakkelijk te vinden . Zeer verzorgde kamers . Eén klein minpuntje , kleine douche . Ook het restaurant heeft ons aangenaam verbaast . De kaart is niet uitgebreid maar de gerechten die werden geserveerd waren zeer lekker . Voeg daar bij dat het personeel zeer vriendelijk en klantgericht was en U begrijpt dat het aangenaam toeven is . Ook het ontbijt de volgende morgen was uitgebreid . Enkel het gebrek aan een lift kan een probleem zijn voor minder mobile mensen . Kortom wij hadden hier een leuk verblijf en gaan zeker nog eens terug !

Datum van verblijf: april 2019
Beoordeeld op 15 februari 2018

De locatie van het hotel is heel interessant: je logeert echt in een mooi landschap, niet in een stadscentrum. Parkeren is heel gemakkelijk. En toch ben je in een paar tellen in het centrum van Maastricht. De bushalte is echt vlakbij, en voor een luttele 6 euro heb je een dagkaart. Ook andere bestemmingen zoals Aachen of Valkenburg zijn heel erg makkelijk te bereiken vanuit het hotel. De uitbaters en hun medewerkers zijn echt Limburgs-vriendelijk. Niet is hen teveel. De ontvangst is prima. We zijn er 's avonds ook blijven eten, en dat was heel erg lekker, voor een prijs die zeker niet te duur was. Professionele bediening, vriendelijke antwoorden en leuke gesprekjes. De kamer was heel netjes. Afgewogen tegenover de prijs die we betaalden, vonden we de kwaliteit en de sfeer bovengemiddeld. Wij komen hier zeker terug telkens als we een nachtje in de streek willen doorbrengen.

Datum van verblijf: februari 2018
Beoordeeld op 18 december 2017 via mobiele applicatie

Wij vonden het een heel gezellig en sfeervol hotel. De kamers zijn standaard maar wel schoon en netjes. Goede service en aardig personeel. Ik zou dit hotel zeker aanbevelen. Het ligt op 4 auto minuten van het centrum van Maastricht. Ook als je naar Valkenburg wilt ligt dit hotel gunstig.

Datum van verblijf: december 2017