Voor de corona tijd regelmatig hier overnacht, nu voor 2 nachten geboekt met mijn partner. Bij de reservering bleek iets fout te zijn gegaan, niet voor 2 maar voor 1 persoon, was geen probleem. De kamer die we kregen op de 3e verdieping was erg klein, overal waar je stond, stond je in het midden van de kamer. De rollator van mijn partner kon alleen opgevouwen naar binnen. De gevraagde " walk-in" douce was wel aanwezig, in een van de badhanddoeken een groot gat, stof draden aan het plafond. Het hotel is overduidelijk niet geschikt voor mensen met loop beperkingen, overal grote drempels en trapjes. Als je op de begane grond bent moet je een trap af naar de toiletten. Na een klacht van ons over de kleine kamer kregen we een upgrade naar een ruimere kamer op de 1e verdieping, ook met een "walk-in" douche, echter deze had een forse opstap. Ons verteld dat het ontbijt werd geregeld door z.g. tijdsloten, klonk goed, echter op zaterdagmorgen was er niets van een tijdslot te merken, gewoon een chaos in het ontbijt restaurant, geen plaats te vinden, uiteindelijk een plaats in de bar waar je zeer oncomfortabel laag moest zitten. Schoon is het ook niet in dit hotel, de div. kamerdeuren in de gangen zijn vuil en kaal. Dit hotel is zeer duidelijk aan een zeer grote opknapbeurt toe. De kamer prijzen zijn exorbitant hoog.