Gezellig hotel met fijne sfeer vlakbij het station en in een hele leuk wijk met gezellige eettentjes voor ontbijt, lunch en diner. En alles op loopafstand! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel dat ons welkom heette.
- Gratis wifi
De boeking was niet helemaal goed doorgekomen. Twan heeft dit op een hele nette en fijne manier opgelost! Goede service, lekker ontbijt en een hele fijne sfeer in dit hotel. Echt een aanrader voor een goede en unieke verblijfplaats!
Ontzettend naar ons zin gehad in dit hostel. Fijne gezamenlijke ruimtes, het is erg schoon , de bedden liggen lekker en het kingsize bed is heel groot met zachte katoenen lakens. Wij hadden de 6 persoonskamer gedeeld met vrienden. Zeker een aanrader!
Het prettig verblijven. Personeel is vriendelijk en behulpzaamheid. Gezellige eet en gezamenlijke ruimte. Alles was schoon en verzorgd. Bij onze volgende bezoek aan Maastricht zullen we graag terug komen.
Zeker een aanrader. Het bed sliep heerlijk. Mooie grote sauna, infrarood en stoombad. Het personeel was erg vriendelijk. Toen wij van kamer wilde wisselen was dit geen probleem. Bij de privé kamers miste ik wel wat ruimte voor de bagage. We struikelde vaak over onze tassen wanneer we het bed in wilden.
Alles was schoon en netjes. Personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam! S’ochtends nog even van de spa genoten voordat we uitcheckten. Daarnaast ziet het hostel er ook super gezellig en knus uit!!
Hey,
Wat fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes schoon was, hier steken we met het houskeeping team iedere dag ook veel tijd en aandacht in! We hebben je met vele plezier welkom geheten en zien je dan ook graag nog eens terug komen, wie weet kunnen jullie dan weer genieten van onze wellness ;)
Groene groetjes,
Myrthe, The Green Elephant