Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nieuw! Zoek en boek je ideale hotel op TripAdvisor voor de laagste prijs

“Uitstekend!” 5 van 5 sterren
Beoordeling van Townhouse Hotel Maastricht

De beste prijzen voor -
Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Townhouse Hotel Maastricht
Beoordeeld als nr. 5 van 41 hotels in Maastricht
Certificaat van uitmuntendheid
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Uitstekend!”
5 van 5 sterren Beoordeeld op 30 maart 2013

Een nacht verbleven in dit hotel om Maastricht te leren kennen. Ideale locatie vlakbij het station, bioscoop om de hoek, 5 minuten lopen naar het centrum met alle winkels etc.
Ontzettend hartelijk ontvangst, mogelijkheid om bagage alvast op te slaan, omdat we wat aan de vroege kant waren, heerlijke kop soep aangeboden gekregen en kamer prima op tijd gereed.
Kamer was lekker ruim, voortreffelijke douche en ook een heerlijk bed. Ontbijt geen gebruik van gemaakt.

  • Verbleef Maart, 2013, bezocht met een partner
    • 5 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 3 van 5 sterren
      Locatie
    • 4 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 4 van 5 sterren
      Kamers
    • 5 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 5 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
1 Bedank Martijn J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Manager van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 6 april 2013
Beste Martijn J,


Hartelijk dank voor het geven van uw mooie beoordeling!
We vinden het fijn om te horen dat we hebben mogen bijdragen aan een bijzonder en geslaagd nachtje Maastricht.

Wij kijken er naar uit u weer bij ons te mogen ontvangen.


Met gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling FlyingBlue-pijl

1.145 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    468
    512
    117
    34
    14
Bekijk beoordelingen van
98
659
50
142
Overzicht waarderingen
  • Locatie
  • Slaapkwaliteit
  • Kamers
  • Service
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (109)
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (traditioneel)
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Turks
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Utrecht, Nederland
Niveau bijdrager
15 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
5 van 5 sterren Beoordeeld op 28 maart 2013

Hotel dat door de jet set van deze wereld wordt verkozen boven de 5-***** hotels. Niet omdat de badkamers gouden kranen hebben. Maar omdat de medewerkers een gouden hart hebben. Niet op je wenken bediend worden, maar vóór je wenken doordat ze goed aanvoelen wat een gast nodig heeft om zich op z'n gemak te voelen. En: geen snelle winsten draaien en klanten voor internet of een handje pinda's een poot uitdraaien, maar investeren in loyale klanten door ouderwets gastvrij te zijn. Dat zijn we soms een beetje vergeten in Nederland. Klasse!

  • Verbleef Maart, 2013, bezocht voor zaken
    • 4 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Locatie
    • 5 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Kamers
    • 5 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 5 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
2 Bedank Wilmar Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Manager van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 30 maart 2013
Beste Wilmar Z,

Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank hiervoor.

Wij zijn heel erg blij met het feit dat u uw ervaringen op deze manier met ons en de andere gasten deelt.

Geweldig om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest en dat we hebben kunnen bijdragen aan een mooie beleving.

Graag zien wij u nog een keer terug in Maastricht!

Gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 beoordeling
4 van 5 sterren Beoordeeld op 11 maart 2013

Townhouse Hotel gaf ons een fijne thuishaven tijdens ons weekendje Maastricht met koud en nat weer!
Genoten van de kamer met goed bed en huiselijke lounge en heerlijk ongedwongen sfeer!
Wat een fijne regendouche met radio op de badkamer!
Er waren in de lounge enkele verwenmomenten met lekkere hapjes en drankjes...gezellig en geweldig genoten!!

  • Verbleef Maart, 2013, bezocht met een partner
    • 4 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Locatie
    • 5 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 4 van 5 sterren
      Kamers
    • 5 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 4 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
Bedank annette h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Manager van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 23 maart 2013
Beste annette h,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

We vinden het fijn om te horen dat we hebben mogen bijdragen aan een bijzonder en geslaagd weekend Maastricht.

Wij kijken er naar uit jullie weer bij ons te mogen ontvangen.

Gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amsterdam, The Netherlands
Niveau bijdrager
14 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
3 van 5 sterren Beoordeeld op 3 maart 2013

Op zich een adequaat hotel dichtbij het centrum van de stad.
Ruime nette kamers, schoon en goed sanitair.
Ontbijt standaard en de receptie vriendelijk.
Door alle extra's als ontbijt en parking toch wat prijzig voor wat men krijgt.

  • Verbleef Maart, 2013, bezocht met familie
    • 3 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 4 van 5 sterren
      Locatie
    • 3 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 4 van 5 sterren
      Kamers
    • 4 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 3 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
Bedank kkanters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Owner van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 16 maart 2013
Beste kkanters,

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om uw persoonlijke beleving in ons designhotel te delen met anderen. Goed om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons in Maastricht!
Bedankt voor het geven van uw aandachtspunt, wij gaan hier zeker mee aan de slag.
Graag tot ziens.

Met gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Groningen, Nederland
1 beoordeling
5 van 5 sterren Beoordeeld op 2 maart 2013

Binnen 2 kliks werd ik via google naar dit hotel geleid en ik was online al enthousiast! Natuurlijk houd je wat rekening met foto's die mooier zijn dan de realiteit, maar in dit geval is er niets gelogen. Ook niet in de tekst. Het is echt een huiskamer gevoel in de lounge, zonder de hotelservice te verliezen! Knap gedaan. En dat bed in de basic room.... wow, ik wilde eigenlijk niet opstaan. Wat dat betreft zou de (toch al lekker ruime) ontbijttijd nog wel wat mogen worden opgerekt. Vind de ligging ideaal, vlakbij station en de wandeling naar het stadshart over een van de bruggen is erg leuk. Ik kom heel graag terug!

  • Verbleef Februari, 2013, bezocht alleen
    • 4 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Locatie
    • 5 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Kamers
    • 5 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 4 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
Bedank Marike93
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Owner van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 9 maart 2013
Beste Marike93,

Wow, wat een geweldige beoordeling, hartelijk dank hiervoor!

Wat fantastisch om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad en dat ons concept zo goed bevallen is.

Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!

Gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
5 van 5 sterren Beoordeeld op 13 februari 2013

Top. Wij komen nog een keer terug. Wat een welkom met een kopje verse pompoenensoep! dat hebben wij nooit eerder mee gemaakt. Ontbijt had voldoende keuze en de ongedwongen sfeer gaf je een thuisgevoel.

  • Verbleef Februari, 2013
    • 4 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Locatie
    • 5 van 5 sterren
      Kamers
    • 5 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 5 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
1 Bedank Jvwin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Owner van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 16 maart 2013
Beste Jvwin,

Wat geweldig om te horen dat uw verblijf naar wens is geweest! Wij proberen u ‘thuis' te laten voelen in Maastricht, fijn dat u dat zo heeft ervaren.
Graag tot ziens in Maastricht!

Met gastvrije groet,

Rino Soeters
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leiderdorp, Zuid-Holland, Netherlands
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
5 van 5 sterren Beoordeeld op 12 februari 2013

De 3e keer verblijf in Townhouse Hotel Maastricht. Uitstekend hotel met bijzonder gastvrij personeel. Prima kamer, verbleven deze keer in de Basic, geen poespas maar wel met een uitstekend bed en heerlijke douche. Ontbijt zoals altijd weer prima. Hadden ons alleen verheugd op de ontbijt worstjes, maar helaas die waren er deze keer niet. Verder hartstikke goed verzorgd, voor ieder wat wils.

  • Verbleef Februari, 2013, bezocht met vrienden
    • 4 van 5 sterren
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 sterren
      Locatie
    • 5 van 5 sterren
      Slaapkwaliteit
    • 4 van 5 sterren
      Kamers
    • 4 van 5 sterren
      Hygiëne
    • 4 van 5 sterren
      Service
Nuttig?
1 Bedank Simone D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HipHotelMartenslane, Manager van Townhouse Hotel Maastricht, reageerde op deze beoordeling, 16 februari 2013
Beste Simone D,

Heel erg bedankt voor de enthousiaste feedback over jullie verblijf in ons hotel!

Het doet ons goed om te horen dat u heeft genoten dan onze service en gastvrijheid. We vinden het belangrijk dat u zich als onze gast thuis voelt bij ons in Maastricht.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en graag tot ziens voor een 4e keer in Maastricht!

Met gastvrije groet,
Team Townhouse
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Maastricht bekeken
op 0.2 km afstand
Kaboom Hotel
Kaboom Hotel
nr. 1 van 41 in Maastricht
4.5 van 5 sterren 305 beoordelingen
op 1.4 km afstand
Kruisherenhotel Maastricht
Kruisherenhotel Maastricht
nr. 2 van 41 in Maastricht
4.5 van 5 sterren 1.025 beoordelingen
op 1.7 km afstand
NH Maastricht
NH Maastricht
nr. 9 van 41 in Maastricht
4.0 van 5 sterren 993 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0.2 km afstand
Hampshire Designhotel - Maastricht
op 0.3 km afstand
Hotel Beaumont
Hotel Beaumont
nr. 4 van 41 in Maastricht
4.0 van 5 sterren 933 beoordelingen
op 1.5 km afstand
Van der Valk Hotel Maastricht
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Townhouse Hotel Maastricht geweest? Deel je ervaringen!

Aanvullende informatie over Townhouse Hotel Maastricht

Gelegenheid: Townhouse Hotel Maastricht
Adres: St. Maartenslaan 5, 6221 AV Maastricht, Nederland
Locatie: Nederland > Limburg > Maastricht
Voorzieningen:
Bar/lounge Fitnesscentrum/sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Roomservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 5 van 41 hotels in Maastricht
Prijsklasse (per nacht): € 77 - € 166
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Townhouse Hotel Maastricht 4*
Aantal kamers: 69
Officiële beschrijving (verzorgd door het hotel):
Townhouse Hotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder, een uniek hotel in Maastricht. Bij ons kom je logeren, niet overnachten. Authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid in een modern jasje. Winnaar IMMENS MVO award 2014! ... meer   minder 
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Budget Places, Expedia en Agoda, dus je kunt je reserveringen bij Townhouse Hotel Maastricht met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding