Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superieur!”
Beoordeling van JEF Gastrobar

JEF Gastrobar
Een tafel reserveren
2
ma 16-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 17 van 511 Restaurants in Maastricht
Gegevens restaurant
21 juli 2019 beoordeeld

Top bediening en voortreffelijk eten. Een bezoekje aan Jef gastrobar mag je niet overslaan in Maastricht. Top avond gehad. Heerlijke gerechten en goede keuze aan wijnen.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Jacobs200555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
161wilbertn, Eigenaar van JEF Gastrobar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

thnx en tot snel. Groeten uit Maastricht

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (125)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

18 - 22 van 125 beoordelingen

18 juli 2019 beoordeeld

Wat een mooi ingerichte zaak. Heel oprecht vriendelijk personeel, niets is hun teveel. Eten is heerlijk. Verse producten, goede kennis van wijnen. Gerechten mooi geserveerd. Hebben hier echt lekker gegeten en een heel gezellige avond gehad. Prijs/kwaliteit is prima. Hier kan menig restaurant in Maastricht een voorbeeld aan nemen. Chapeau!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jochem40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
161wilbertn, Eigenaar van JEF Gastrobar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2019

Muchas Graciaz Jochem. Hopelijk zien we je snel weer bij Jef... Met of zonder ex :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld

Ten eerste werden we heel prettig behandeld door het personeel. Ze waren erg gastvrij en lieten ons tegelijkertijd rustig genieten van het eten en de wijn!
Ook het eten was super. De risotto en de spareribs zonder bot zijn aanraders!
Naast dit alles was de zaak ook nog super modern ingericht en had een fijne rustige sfeer. Fijne zitplekken en een goede afstand tussen de andere tafels. Kortom echt een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lois-smits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
161wilbertn, Eigenaar van JEF Gastrobar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2019

Lois, bedankt voor de mooie beoordeling. Vertel het verder aan iedereen die je lief hebt. Tot snel? Wilbert, Gigi en team Jef.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top locatie, fijne sfeer, leuk personeel en we hebben heerlijk gedineerd hier. Ik zou hier zeker terug komen!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank kiarakoenen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
161wilbertn, Eigenaar van JEF Gastrobar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019

Super bedankt voor de mooie review. Spread the news. Wilbert Nelissen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt goed behandeld, lekker en uniek eten!l echt waard om eens langs te gaan, indien U maastricht bezoekt. Gerechten zijn erg in balans!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank chrismeulenbroeks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
161wilbertn, Eigenaar van JEF Gastrobar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019

Wat een fijne beoordeling. Vertel het aan je vrienden, familie of bekenden.... Wilbert, Gigi en team Jef Gastrobar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die JEF Gastrobar bekeken, bekeken ook

 
Maastricht, Limburg
 

In JEF Gastrobar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding