Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere tosti op een relaxt terras”
Beoordeling van Grenzeloos - Tosti & Koffie

Grenzeloos - Tosti & Koffie
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 292 van 464 Restaurants in Maastricht
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 18
Beschrijving: Verras jezelf met onze unieke tosti's en geweldige koffie! Een ideale plek om ontbijt of lunch te eten met een groep, of om zelf even te genieten.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Verras jezelf met onze unieke tosti's en geweldige koffie! Een ideale plek om ontbijt of lunch te eten met een groep, of om zelf even te genieten.
8 juni 2021 beoordeeld

Lekkere tosti's gegeten en vriendelijke bediening! We zaten eerlijk in de binnentuin te genieten van het zonnetje.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ericwN2574AO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (21)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 21 beoordelingen

6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij grenzeloos Maastricht hebben we genoten van heerlijke tosti's en koffie in een mooi ingericht plekje, buiten de drukte van de stad.
Maar vooral het concept om vluchtelingen de Nederlandse taal en wat horecaskills te leren, zodat ze een plekje in de maatschappij vinden, is erg mooi. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Jootjeschoice
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FritsGrenzeloos, Eigenaar van Grenzeloos - Tosti & Koffie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2020

Bedankt Jo!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerder deze maand langsgegaan voor high tosti. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar waar wij een vooral van terugdeinsden was de hygiëne. Overal stof en plak, vieze vloer, vieze toilet, dan zit ik gewoon niet meer lekker te lunchen.
Kan leuk zijn een open keuken, maar er moet dan wel beter gepoetst worden.
De high tea was redelijk maar karig, bv. zonder frisse salade. Bovendien maar 2 soorten tosti en overal champignons op (moet je van houden).
Heeft potentie, leuk concept, maar was het voor mij net niet.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank lindekesant
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FritsGrenzeloos, Eigenaar van Grenzeloos - Tosti & Koffie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2019

Beste Kim, hartelijk bedankt voor je feedback. Vervelend dat tijdens jouw bezoek de hygiëne niet in orde was. We zullen hier kritisch naar gaan kijken om te zorgen dat we deze ervaringen in de toekomst uitsluiten. De high tosti heeft normaal gesproken drie verschillende soorten tosti's (niet allemaal met champignons), dus ik ga er vanuit dat er bij jou iets fout gegaan is. Mijn excuses daarvoor.
Ik zou je graag iets aanbieden als dank voor je feedback. Zou je mij daarvoor een mailtje kunnen sturen via frits@grenzeloosmaastricht.nl?

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met een vriendin waren we op zoek naar een leuke plek om te lunchen, een beetje uit het centrum zodat het wat rustiger was. Toen we hier passeerden zagen we eerst vooral het hele leuke interieur! Omdat er ook nog plaats was, zijn we hier binnengestapt. En dat heeft ons niet teleurgesteld! Het was er rustig, tof interieur en heel erg lekker eten. We hadden de Italiaanse tosti en die met avocado, het was meer als genoeg en niet duur! De koffie was ook heel erg lekker, het heeft ons echt gesmaakt. Hier komen we zeker nog terug!

Datum van bezoek: oktober 2019
1  Bedank CharlotteO1125
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wachtend bij de bushalte viel mijn oog op Grenzeloos Tosti & Koffie. Een blik op de kaart leerde me dat ze ook een High Tosti serveerden. Dat leek me wel wat. Na afloop van een wandeling daarom gegaan voor een lunch met tosti. En dat was meer dan geslaagd. Lekker zittend in het zonnetje in de binnentuin hebben we gesmuld van de verschillende tosti’s. Het uiterst vriendelijke personeel doet de rest. Top!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank andrepNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Grenzeloos - Tosti & Koffie bekeken, bekeken ook

 
Maastricht, Limburg
Maastricht, Limburg
 

In Grenzeloos - Tosti & Koffie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.