Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke afhaalmaaltijd”
Beoordeling van Toko Patja

Toko Patja
Geclassificeerd als nr. 30 van 128 Restaurants in Heerlen
Gegevens restaurant
2 mei 2018 beoordeeld

Heerlijke maaltijd gehaald bij Toko Patja. Een kleine en een grote maaltijd. Thuis in de magnetron opgewarmd. Je wordt snel geholpen/nauwelijks wachttijd. Een echte Indische betaalbare maaltijd. Top.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank K5022ZIpierrev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 26 beoordelingen

6 november 2017 beoordeeld

Toko met nu meer zit en eet plaatsen. Keuze uit groot of klein keuze menu. Alles heel lekker. En zeker ruim voldoende!

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hen-LIMB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuk en sfeervol restaurant met een goede keuken. De gerechten worden vers gemaakt
Keuze is voldoende

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Mevr S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld

Lekkere gerechten uit de Indonesische keuken te nuttigen in huiselijke omgeving midden in het centrum van Heerlen

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Hen-LIMB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2017 beoordeeld

hier kun je lekker en gezellig eten, het eten is verzorgd en smaakt heerlijk.
je kan het ook afhalen als je thuis wil eten.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Leo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Toko Patja bekeken, bekeken ook

 

In Toko Patja geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding