Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend verzorgd en smaakvol”
Beoordeling van Kasteel Terworm Restaurant

Kasteel Terworm Restaurant
Geclassificeerd als nr. 2 van 136 Restaurants in Heerlen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 66
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Voor fijnproevers & Levensgenieters Laat u veroveren door de gastronomische creaties van onze keukenbrigade onder leiding van Meesterchef Andy Brauers, terwijl onze gastvrouw u voorziet van verrassend wijnadvies. De beste Limburgse streekproducten sieren onze wisselende seizoenskaart. Van asperges en lam in het voorjaar tot wild zwijn, patrijs, paddestoelen en truffels in het najaar. Het stijlvolle restaurant beschikt over vijf aparte salons.
2 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed keuken met bijzondere gerechten. Toelichting is soms wat lastig te volgen vanwege de onbekendheid met de ingrediënten maar goed verzorgd en smaakvol.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 874erik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (300)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 300 beoordelingen

30 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Buitengewoon moie ligging waar het genieten van alle smakelijke gerechten die worden geserveerd door uiterst attent en kundig personeel. Hier ga je met een fijn gevoel weer weg en kom je zeker weer terug. Chapeau.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Peter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bijzonder lekker gegeten. Het zijn kleine kunstwerkjes met liefde gemaakt. Gied van smaak. Een genot om daar te dineren

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank ans266
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gegeten na een huwelijksaanzoek in de torenkamer. Private dining, aan niets ontbrak het ons. Wijn arrangement een absolute aanrader

Datum van bezoek: april 2019
Bedank el_stino_loco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kozen vier van de zes gangen. Heerlijke en fijn opgemaakte gerechten. De bavette is een must. Wat mals. Het dessert was super. Tonijn als eerste gang is een compliment waard voor de chef-kok Vincent van Vierzen. Heb je iets te vieren zoals wij onze 40e trouwdag dan zit je hier prima! Proficiat!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank GJW597
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kasteel Terworm Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Kasteel Terworm Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding