Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eerste keer in Bracke”
Beoordeling van Bracke

Bracke
Geclassificeerd als nr. 5 van 136 Restaurants in Heerlen
Keukens: Frans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
9 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

8 December voor het eerst bij Bracke geweest.
Werd voorgesteld om rond half 6 en 6 te reserveren ivm de drukte.
Daar hadden ze volkomen gelijk in, vele mensen die niet gereserveerd hadden en vroegen als er plaats was, kwamen niet aanbod tot een tafel.

Van te voren had ik de Noodlesoep.
Een lekker groente bouillon gevulde noodle soep met bief.
Alleen voor mijn gevoel mocht er wat meer gedaan worden met de spice, en dat hij meer gevuld mocht worden met o.a. noodles etc.

Daarna had ik de Pasta met Scampi’s.
Heel erg lekker, alleen veel te veel saus waardoor de spaghetti aan het zwemmen was in de saus.

Klantvriendelijk waren ze zeker, goede sfeer, nu zeker met kerst.

Alleen het duurde 30/45 minuten voordat wij het hoofdgerecht kregen.

Maar verder was het allemaal top.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank jasongosmo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 171 beoordelingen

26 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Even denken, waar gaan we eten op black friday na shoppen in Maastricht.
Al lang niet geweest, niet in Heerlen en dan ook niet in deze brasserie.
Standaard goed, leuke kaart, vriendelijk personeel, mooie gerechten en snel op tafel. De lat wordt minder hoog gelegd dan jaren geleden, maar nog altijd prima!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank rogerq512
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond wezen eten bij Bracke. Had gereserveerd maar was niet nodig. Voorheen was het altijd druk maar kennelijk kiezen mensen voor iets anders. Iets wat eigenaar Pascal zich kan/mag aantrekken. Hij bedient zonder oprechtheid; de automatische piloot/ gespeeld zeg maar. Je zult moeten investeren om (nieuwe) klanten te krijgen/behouden.
Het eten was overigens goed. Benieuwd of brasserie bracke over een tijdje nog bestaat...
voorheen was dit dé plek om te eten in Heerlen. Er is weinig meer van over tov andere restaurants in Heerlen

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank barca1972s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bracke is altijd een veilige keuze. Uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Wat je keuze ook is alles is super verzorgd. Vriendelijk personeel, gezellige inrichting. Wisselende kaart

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank John M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al jaren kom ik hier om te lunchen of te dineren. De kaart is onlangs vernieuwd en wat een heerlijke gerechten zijn erbij gekomen. Het eten wordt altijd smakelijk uitgeserveerd en de smaak is navenant. Kwaliteit/prijsverhoging is prima, je krijgt waar voor je geld. Bediening is altijd vriendelijk en dienstbaar. Een sieraad voor de binnenstad

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Beer1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Bracke geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding