Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verrassing wordt je deel”
Beoordeling van Cucina del mondo

Cucina del mondo
Reserveren met
Cucina del mondo is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 6 van 125 Restaurants in Heerlen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans, Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 oktober 2018 beoordeeld

De chef weet elke keer opnieuw met verrassingen te komen die zeker mond strelend zijn. De bediening is daarbij het laatste jaar opmerkelijk verbeterd.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bas S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (138)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 138 beoordelingen

30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoonweg top op alle gebied!
Smaken die 100% kloppen, bijzonder vriendelijke bediening, verwennerij van begin tot einde!!
We kregen een 5 gangen verrassingsmenu en konden aangeven wat we niet lustten. Er kwam dus netjes voor mij een vervanggroente voor de paddenstoelen!
Leuk nonchalant kader.
Foto hoofdgerecht: patrijs met herfstgroentjes...

Datum van bezoek: september 2018
Bedank GeertruiO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen Gastronomische maar Astronomisch Lekkere ervaring! Buitenaards lekkere smaakbommetjes. Paar keren kippenvelmomentje gehad... Must do!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Sbrichau
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was werkelijke klasse!!!zijn in diverse toprestaurants wezen eten maar dit was ongelooflijk goed!!chef komt zelf een uitleg geven over de filosofie van het restaurant en zijn creaties....zeer aangename setting en vakkundige bediening..doe zo voort dan volgt een tweede ster snel!!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Mathijs K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De keuken is zeker bijzonder te noemen en de opdiening zeer fraai. Echter er is weinig oor voor wat de klant zegt. Zij bepalen het aantal gerechtjes, en ook al geef je aan er geen 22 te willen, de kok bepaalt. Bediening komt op die manier erg arrogant over. Ook bij de wij. Hadden we aangegeven niet bij elk gerecht een andere wijn te willen, kregen we toch nog bij de 7-8 gerechten 6 verschillende wijnen waarvan de meeste niet echt goed pasten bij het gerecht. Dat gaven we ook steeds aan. Echter later kregen we te horen dat we dat eerder hadden moeten zeggen, dan had hij de wijn aangepast. Die actie had hij zelf ook kunnen bedenken. In een tent waar je toch best veel geld achterlaat mag je toch wel iets meer klantvriendelijkheid verwachten en anticipatie op wat de klant zegt. Jammer, had meer verwacht en zal hier voorlopig ook niet meer komen.

Datum van bezoek: september 2018
5  Bedank Anja L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Cucina del mondo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding