Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten weinig Corona maatregelen”
Beoordeling van Akropolis Heerlen

Akropolis Heerlen
Geclassificeerd als nr. 31 van 129 Restaurants in Heerlen
Gegevens restaurant
26 september 2020 beoordeeld

Heel lekker eten!!

Alleen wordt de 1,5 meter regel niet toegepast aangezien de tafels mega dicht op elkaar staan. Raakt het personeel t eten aan (bediening) en praten ze over het eten als t wordt geserveerd. Mondkapjes voor bediening zou een veiliger gevoel geven naar de gasten toe. De tent was stampvol ik ben benieuwd wanneer er weer een lockdown uitbreekt en ze alles weer moeten sluiten want op deze manier gaat dat misschien wel weer gebeuren. Ik hoop het natuurlijk niet!!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Reviewer9313
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (36)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 36 beoordelingen

4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening, heerlijk eten en prachtige en heerlijke toetjes. Interieur is ook gezellig en sfeervol.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank robfT9061XL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2020 beoordeeld

Kwalitijd eten is goed een beetje jammer is als je voor 130 euro besteld dat je ook nog ineens 3.50 bezorgkosten in rekening gebracht word

Datum van bezoek: mei 2020
1  Bedank BertG117
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld

Een van de weinige griekse restaurants waar het eten echt smaakt. Weliswaar niet goedkoop, maar goed eten. Reserveren is gewenst vanwege de drukte.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank moppie45
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heerlijk. We hebben een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht gegeten. Het eten was snel klaar maar kregen het niet te kort op elkaar. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk. Ik kom hier regelmatig!

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank kyonam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Akropolis Heerlen bekeken, bekeken ook

 
Heerlen, Limburg
 

In Akropolis Heerlen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.