TravelocityUS$ 129
travelup.comUS$ 120
Beoordeeld op 2 maart 2023 via mobiele applicatie

We konden de auto eerder parkeren, mochten eerder op de kamer. Fijn ontvangst, goed verzorgde kamer en ontbijt. Onbeperkt koffie/thee en een lekker bed. Lekkere restaurants nabij. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 24 januari 2023 via mobiele applicatie

Super vriendelijk personeel en waanzinnig schoon
Goed ontbijt en super locatie
Heerlijk rustig slapen
Alles klopt
Overal dichtbij
Drie sterren lijkt haast te weinig
Een aanrader
Heerlijke bedden en een goed uitgeruste douche
Kortom genieten

Datum van verblijf: januari 2023
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2023

Heel erg bedankt Ronalddddd, wat fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad bij ons! We waarderen jouw feedback en de tijd die je hiervoor hebt genomen enorm. Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer!

Met gastvrije groet,

Beoordeeld op 12 augustus 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf. Ondanks bijna volgeboekt hotel ongestoorde nacht in goedkoopste kamer met super ruim bed. Zaten op nr 416. Uitzicht op dakpannen. Maar drukte en vertier vind je genoeg buiten het hotel.
Super vriendelijke sfeer ( medewerkers, gratis koffie/cappuccino/thee beneden uit goed apparaat, privé sauna te boeken voor 1 uur gratis, mogelijkheid om eten te bestellen bij naastgelegen restaurant en dit beneden aan de bar of op je kamer te nuttigen)
Mochten we nog eens naar Groningen gaan zal ik het zeker weer boeken.
Vind dat ik voor een net bedrag veel gekregen heb.

Datum van verblijf: augustus 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2022

Goedemorgen,

Het is heel fijn om te horen dat u een eersteklas verblijf bij ons hebt gehad! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Manon

Beoordeeld op 22 juli 2022 via mobiele applicatie

Gastvrij hotel, prima kamer en op meer dan prima locatie. Twee leuke dagen gehad, ook erg fijn dat je gratis koffie en thee kunt gebruiken in de lounge. Kamer was schoon. Ontbijt ook goed . Personeel is erg behulpzaam. Wij hebben een E- Chopper gehuurd en zo ook buiten de stad de omgeving ontdekt. Het Forum is ook echt een bezoek waard. En natuurlijk een stadswandeling....geweldige stad.

Datum van verblijf: juli 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2022

Beste Ajreg,

Wat super om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad in Groningen! Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze leuke review te schrijven. Wie weet tot een volgende keer!

Beoordeeld op 16 juli 2022 via mobiele applicatie

Uitstekende locatie, 3 min lopen heeft het hotel een parkeergarage, waar je ook je fiets kwijt kunt.
Onze kamer was niet supergroot, maar had een efficient ingedeelde badkamer met genoeg schapjes en haakjes, waar je alles kwijt kon. Goed ontbijt, aardige medewerkers.
De matras had wat mij betreft steviger gemogen, maar heb thuis ook een stevige matras.

Datum van verblijf: juli 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juli 2022

Beste Wajo,

Hartelijk dank voor het schrijven van je review.
Wat fijn om te horen dat het naar wens is geweest.
Wie weet tot een volgende keer!

Met gastvrije groet,