Priceline
TravelocityUS$ 120
travelup.comUS$ 112
Beoordeeld op 16 juni 2022

Wat een heerlijk hotel. Modern, midden in de mooie stad Groningen, en erg fijn personeel dat je echt een warm welkom laat beleven. De gastvrijheid is uitmuntend. Parkeergarage (reserveren) is op loopafstand en het pand en inrichting zijn modern en stijlvol. Als er dan toch een minpuntje gegeven moet worden, zou ik het geluid dat af en toe te horen is (klappende deuren), maar dit heeft meer met gasten dan met het hotel zelf te maken.

Datum van verblijf: juni 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2022

Super bedankt 197hallo! Wat fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad bij ons! We waarderen je feedback en de tijd die je hiervoor hebt genomen ten zeerste. Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer!

Janine

Beoordeeld op 14 juni 2022

Hotelkamer was schoon en ruim. Heerlijk geslapen, lekker ontbeten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Was makkelijk om te boeken, zeker een aanrader. Veel leuke restaurants in de buurt. Als je een trip naar de stad Groningen maakt, zit je mooi centraal.

Datum van verblijf: juni 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2022

Heel erg bedankt, wat fijn om te lezen dat je het zo naar de zin hebt gehad bij ons! Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer!

Beoordeeld op 13 juni 2022

Het is echt een City hotel, want je zit midden in de stad met leuke terrasjes voor de deur. Hier hoor je overigens helemaal niets van snachts.

Onze kamer had een gloednieuwe badkamer, hele fijne douche en fijn bed!

Beoordeeld op 12 juni 2022

zeer vriendelijke ontvangst, al te beginnen aan de garage en verder aan receptie en 's morgens in de ontbijtruimte. Ook ons wat ingewikkeld verhaal is zonder problemen en zonder veel commentaar perfect afgehandeld.
Ook zeer goede ligging, dicht bij de markt, om rond te struinen in het centrum.

Datum van verblijf: juni 2022
City Hotel, Guest Services / Front Office van City Hotel Groningen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Goedemiddag Lidia,

Heel erg bedankt wat fijn om te lezen dat je het zo naar de zin hebt gehad bij ons! Ik ben blij dat wij jullie goed hebben kunnen helpen.

Een mooie dag gewenst en graag tot een volgende keer!

Beoordeeld op 10 juni 2022

Prima ligging vlakbij het centrum, zonder overmatige drukte of herrie buiten. Kamers zijn wat klein, maar alles is aanwezig. Uitstekende douche. Enige minpuntje was dat we moesten aandringen om onze fietsen in de garage te mogen stallen

Goedemiddag Paul,

Bedankt voor jouw review en de tijd die je hiervoor hebt genomen. Het is geen enkel probleem voor onze gasten om hun fietsen veilig te stallen in onze eigen garage. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat jullie moesten aandringen voor een veilige plek voor jullie fietsen.

Wij gaan dit intern oppakken. Ik hoop dat jullie desondanks een mooie tijd hebt gehad in Groningen en wellicht tot een volgende keer!