AlgotelsUS$ 110
StayForLongUS$ 112
Orbitz.comUS$ 104
TravelocityUS$ 104
Beoordeeld op 9 november 2022

De bedden waren heerlijk. Ik heb gauw last van mijn rug in hotelbedden, maar hier heb ik heerlijk geslapen. Aan de rand van de binnenstad maar toch rustig. Het was mooi schoon en de kamer was heel ruim (2 persoons-deluxe).

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 19 september 2022

De fijne centrale ligging, met rust in de avonduren en de parkeerplaats erbij is zeer prettig in Groningen. De Deluxe kamer was heerlijk ruim met een comfortabel bed. De dames aan de receptie waren behulpzaam en de housekeeping reageerde snel op ons verzoek. Een fijn verblijf gehad: wij komen regelmatig in Groningen, maar in dit hotel kom ik wel degelijk terug vanwege de locatie en de mogelijkheid met parkeren bij het hotel, dat is niet overal zo.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 5 september 2022

We hebben genoten in dit hotel. Prachtige kamer, vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel.
Zeer uitgebreid heerlijk ontbijt wat steeds aangevuld werd met verse producten.
We komen zeker weer terug!

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 4 maart 2022 via mobiele applicatie

Mooie kamer, prachtig uitzicht op de haven.
Prima personeel. Extra dekbed gevraagd, lag klaar toen we terugkwamen. Aanrader!
Auto en fietsen tegen betaling in de kelder.

Goede lounge ruimte met koffie en thee. Bibliotheek om rustig te zitten.

Kamertip: Heerlijk gegeten, Perzische keuken. Topoli, Nieuwe Ebbingestraat. Vraag bij reserveren tafeltje bij het raam.
Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 31 januari 2022

Hotel ligt op enkele minuten wandelen van het centrum in een fijne, aangename buurt. De receptionistes zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn netjes. Het ontbijt is top. Enkel lovende woorden.

Datum van verblijf: januari 2022