Kamer was zeer netjes, met een goed bed en nette badkamer. In- en uitchecken zeer efficiënt en vriendelijk. Goede ligging in de stad, nabij voldoende eetgelegenheden. Ontbijt was goed en ruim voldoende keuze.
- Gratis wifi
- Restaurant
Het hotel ligt dichtbij het centrum met eigen (kleine) parkeergelegenheid. Het ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk! Goede service en prima kamer. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik zou dit hotel een volgende keer weer boeken.
Wij logeerden als gezin in het appartement tegenover het hotel, een echte aanrader. Mooie ruime kamers met hoge plafonds, een volledig ingerichte keuken en aparte huiskamer. Alles erg mooi verbouwd en praktisch ingericht. Het personeel van het hotel was erg vriendelijk.
Eén nachtje verbleven in het Best Western Hotel Centre. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede locatie in het centrum, alles op loopafstand. Parkeren was mogelijk in de parkeergarage (wel extra bijbetalen, maar beter dan per uur buiten het hotel). Hiervoor hoefde je alleen maar je autosleutel in te leveren, zij rijden je auto dan voor wanneer je wilt. Handig want hun parkeergarage is klein. Verder goede kamer, fijne bedden en schoon. Ontbijt was goed!
Een goed maar zeker niet bijzonder hotel. Verder heeft t niet echt sfeer maar dat kun je van deze keten ook niet verwacht. Doelgroep is toch veelal zakelijk. Ontbijt is prima in orde met ruime keuze. Parkeren is echter een drama. Super krappe parkeerplaatsen tussen de pilaren. Policy is dat je je autosleutel inlevert bij de receptie zodat ze je auto kunnen verzetten als dat nodig mocht zijn. Dat dacht ik dus niet. Zeker niet als een parkeerplaats € 17,50 per dag kost. Met wat aandringen een plek gekregen waarvoor dit niet nodig is.
Eind juni hier verbleven met mijn vriend. Vriendelijk personeel, schone kamers, goede locatie bij het water op loopafstand van de stad. Mooi uitzicht. Je kon nog een voorkeur voor je kamer aangeven. Ramen kunnen open, mooie badkamer. Fijne uitchecktijd.